Emir13
Hectopat
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom 20Mbps internet taahhüdüm 19 Ağustos itibarıyla bitecek. Bende bugün Türk Telekom bayisine gittim aynı paket 324TL olmuş. Önceden 99TL ödüyordum. Bu yüzden ISS değiştirmeye karar verdim. Biraz araştırdım Netspeed yorumları gayet iyi duruyordu. Netspeed kullanan arkadaşlarda (özellikle birkaç senedir kullananlar) deneyimlerinden, memnuniyetlerinden, varsa şikayetlerinden bahsederse çok iyi olur. Herhangi bir geçiş olursa şayet ben iptal işlemlerini vs Türk Telekom ile yapmayı düşünmüyordum. Zaten forumda çoğu arkadaşta bunu öneriyor. Aklıma takılan bir şey var. Bende su an tilgin gri bir modem var fiber diye biliyorum. Netspeed geçersem modem bende mi kalır Türk Telekom alır mı? Forumda bir arkadas Netspeed ile iptal işlemlerini yapmış Türk Telekom modemide bende kaldı
yazmış. Modeme para vermek istemiyorum, zaten fiyat yüksek geldiği için ayrılacağım. Bir de müşteri hizmetleri nasıl? Forumda ilgililer vs diyenler var emin olmak için soruyorum. Baktığınız zaman TT'den ucuz olunca insan ister istemez kuşkulanıyor acaba muhatap bulamaz mıyım gibi. Geçiş olsun memnuniyet olsun bana deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. İyi aksamlar, şimdiden teşekkürler.