escape2dead
Megapat
Daha fazla
Hocam ilk ss deki değerler iyi ama kopma yaşamışsınız biraz daha gerekirse arttırılabilir. Ben snr yi kendinizin ayarlaması taraftarıyım. Yoksa sonradan bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Ben sorun yaşadığımda modemden snr değerimi el ile ayarlayıp kendi çözümümü buluyorum. İSS ye bırakılırsa hızı bir sabitliyor sonra değiştir değiştirebilirsen. Snr nin anlamı kalmıyor sonra.Hadi anlayabiliyorum. Stabil hizmet vermek için hız düşür SNR artsın. Bunu Türk Telekom'da zamanında yapmıştı. Ancak şöyle bir durum var: benim Upload hızım zaten çok stabildi. İndirme de aynı şekilde stabildi. Neden durduk yere hızlarımla oynamaya kalktılar? Daha mı iyi oldu şimdi?
Olmazsa TürkNet'e geçişimi yapacağım. 6-7 aydır zaten hat değerlerim mükemmel olmasına rağmen durduk yere kopmaları çok aşırı fazla yaşadım. Bu iş de iyice tuzu biberi oldu. Bu kadar kötü olacağını bilsem yanına bile yaklaşmazdım. Üstelik bu en baştaki değerleri taa 560 metre mesafeye rağmen alıyordum. Siz söyleyin hocam. Bu şartlarda en baştaki SS'i baz alarak; hattım sağlam mı?