NewBee Ucuz Headset Standı İncelemesi

Selamlar, bu gün amazon.de sitesinden almış olduğum "NewBee Beyaz Kulaklık Standı" ürünü ile karşınızdayım. Ürünün kargo ve fiyatından bahsedecek olursak; şu an fiyatı amazon.de üzerinde 8.99€ (16 Nisan 2019 yılının güncel kuru ile 59.06 TL, tabii Türk Lirası'na vurmamak lazım.) Amazon Prime üyeliği ile alırsanız kargo bedava, Amazon Prime üyeliğiniz yoksa 3 Euro kargo ücreti ödemeniz gerekmekte. Şunu da belirtmek istiyorum, ürün "Groß Brief" şeklinde yani Türkçeye uyarlarsak "Büyük Posta" şeklinde geliyor. Kısacası kargoyu takip etmeniz mümkün değil ve büyük bir zarfın içinde gelmekte; fakat ürün ortalama 2-3 gün içinde elinize ulaşıyor. Şimdi ürünün kutu içeriğine değinelim. İçerisinden 3 parça çıkıyor, bu parçaların fotoğraflarını koyacağım.
IMG-4278.JPG
IMG-4277.JPG
IMG-4273.JPG


Birinci resimde gördüğünüz parça yumuşak ve esnek bir maddeden, ikinci resimde olan parça ise aliminyum malzemeden üretilmiş. Üçüncü resimde bulunan parça ise sert ve mika bir malzemeden üretilmiş, aynı zamanda altında kaymayı engellemek için silikon ve şeffaf renkli yuvarlak şeyler var. Standın boyutlarına gelecek olursak, aliminyumdan üretilen malzeme 21 CM, yumuşak ve esnek bir maddeden üretilen parçanın boyu 7 CM, eni 5.8 CM ve son olarak sert ve mika malzemeden üretilen parça kare bir şekilde ve her bir kenarı 10 CM.
386222


386223


Son olarak nasıl takıldığına değinmek istiyorum. Öncelikle aliminyum kısmı alıyorsunuz ve mika parçanın çıkıntıları gelecek şekilde kolayca takıyorsunuz. Esnek ve yumuşak parçayı takmak için ise aliminyum parçayı alıp esnek parçanın çıkıntılarına sokuyorsunuz (bu kısımda biraz güç uygulamanız gerekmekte.).





Ürün linki: Kopfhörer Ständer New Bee Universal: Amazon.de: Computer & Zubehör (Ürünün siyah ve beyaz modelleri de mevcut.)
 
Son düzenleme:
Yeni linkteki kargosuz 4,5 € hocam ama niye takıldıysam ben buna herhalde Türkiye'de yaşayınca fiyatına bakıyoruz önce. Güle güle kullansın arkadaş sade hoş bir standa benziyor.
Teşekkürler, ben aldığımda 3 Euro gibi bir fiyat ödemiştim. Hemen düzenliyorum.

Edit: Şimdi farkettim kargo fiyatı kısmı galiba bana denmemiş :D
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı