Newegg Sipariş Macerası

İlk siparişim elime ulaştı. Ancak ikinci siparişte de aynı sorun oldu. Siz aramadan çözmezler. Newegg Türkiye'de her zaman oluyor. Bu sistem oturana kadar sipariş vermeyin. Ben her gün müşteri hizmetlerini arıyorum.

Bir de benim sistem tavsiyesi istediğim konuyu bulan varsa atabilir mi? Ben kaybettim de.:redface:
 
Son düzenleme:
Sorun çözüldü. Şu an bir sıkıntısı yok, ben bir ödeme de yapmadım. Şimdi elime ulaşmasını bekliyorum, umarım o zaman bir sürpriz olmaz.

İkinci siparişimde de aynı sorun oluştu. Newegg Türkiye'den bir şey almayın.

Merhaba, bahsettiğiniz 230 TL'yi bugün benden de istediler. Terminal Hizmet Bedeli başlığı altında istiyorlar bu parayı. Sorunu acaba nasıl çözdünüz? Newegg'e, böyle bir para istiyorlar, ben bunu ödemeyi reddediyorum, sizin ödemenizi istiyorum diye güzelce söyleyince kabul ediyorlar mı? Online chat'ten güzel ilgileniyorlar. Ben onlara yazmıştım böyle bir para isteme durumları oluyor galiba, bu konuda yardım istiyorum diye, chatte karşı taraftaki arkadaş, destek ekibimize bu konuyla ilgilenmelerini söyleyeceğim demişti. Şimdi tekrar yazmak istiyorum bahsettiğim parayı istediler diye. Tam olarak nasıl ve ne demeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Diğer arkadaşlara da newegg'i kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Sıkıntılı bir süreç... :kararsız:
 
İngilizceniz iyidir umarım. Ben onlara durumu açıklıyorum, o kağıdın fotoğrafını gönderip bir de ekstra 30 euro istediklerini söylüyorum. 1-2 güne halloluyor.
 
İngilizceniz iyidir umarım. Ben onlara durumu açıklıyorum, o kağıdın fotoğrafını gönderip bir de ekstra 30 euro istediklerini söylüyorum. 1-2 güne halloluyor.

Evet evet yazarak güzelce anlatabilirim ingilizcem iyi. Ekstra 30 euro ne ücretiydi acaba? Benden şimdilik sadece 230 Tl'yi istediler. Yazarken onu da söyleyeyim gerekiyorsa.
 
Clearance Delay'in nedeniydi. Mutlaka istemişlerdir ya da isteyeceklerdir.

Henüz böyle bir ücret istenmedi. Bana ürünümün vergi sınırını aştığı için inceleneceğini söylemişlerdi. Bu sabah da ürünün tam olarak ne olduğunu, ne işe yaradığını, nerede kullanıldığını cevaplamamı istedikleri bir mail attılar. Aynı zamanda 230 Tl istediklerini belirten kağıt elime ulaştı. Clearence Delay ile ilgili 30 eurodan bahseden olmadı. Sanki sadece 230 Tl'yi ödersem kargomu evime ulaştıracaklarmış gibime geliyor ama bunu da ödemek istemiyorum. Bu arada merak eden arkadaşlar için evime gelen kağıdın resmini ve sipariş takibimin ekran görüntüsünü ekliyorum.

IMG_5047 - Kopya.JPG fedex.png

Şimdi newegg desteğe yazacağım bakalım ne yapacaklar. Eğer bu ücretleri karşılamıyorlarsa iade hakkımı kullanmayı teklif edeceğim en son ihtimal olarak. Sonuçta benden vergisini de en başından alıyolarsa ben başka para ödemeyeceğim diye düşünerek almışım. Şimdi masraf çıkıyorsa ya üstlenmeliler ya da iade almalılar diye düşünüyorum... Gelişmeleri bildireceğim. (y)
 

Geri
Yukarı