Newegg'den MSI GL75 alınır mı?

Sıfır cihaz alabiliyorsunuz o paraya, Legion 5 öneririm.
hocam arkadaşınkonusudağılmasın özelden msj atabilirmiyim

Ben olsam 22.1 alırdım MSI'ın tek artısı marka kalitesi. 1TB HDD ucuz bir şey istedğin zaman ekliyebilirsin, Windows 40 lirada satan güvenilir siteler var. Bu modelinde var mı bilmiyorum ama her tuşa renk atama özelliği Monster'larda da var.

Ama Monster'dan v20.3 almazdım sırf 3060 var diye içinde 2070'lerde işini görür aynı performans zaten hocam. O modele bulaşma derim.

İkisi de güzel cihazlar.

GL75'in artıları,
-MSI olması, marka güvenilirliği.
-Per-Key RGB.
-1TB HDD.
-Windows kurulu olarak geliyor.

T7 v22.1'in artıları.
-Sürücü güncellemeleri ile daha güçlü olması bekleniyor.
-Daha iyi işlemci.
-Daha iyi ekran.
-Daha uzun garanti süresi.
-Daha iyi satış sonrası destek.

Karar size kalmış, ben 22.1 alırdım.

Hocam Monster v. 22 de çok sıkıntı varmış galiba.

Hocam Monster v. 22 de çok sıkıntı varmış galiba.
Bildiğim iki sorun var, ghost screen ile yazılım sorunu. Ghost screen sorunu her cihazda yok, 1 kişiye denk gelmiş sadece. Yazılım konusu ise güncellemelerle düzelecektir, merak etmeyin.

Hocam forumda özel mesaj özelliği yok, yeni konu açabilirsiniz veya burdan devam edebiliriz.
Sarı site ilan no 909332439 bu hocam aslında sıfırdan farkı yok gibi bugün ekran kartımı sattım evde TV dahi yok PC her şeyimiz amazondan alırsam bı bekleme süresi yaşarım sanırım 😅 17.3 ikinci el monster da var 9500e 2060 li ama herkes MSI diyor kasa kalitesi vs cidden bı kararsız kaldım masaüstünde bu kadar tereddüt yaşamıyor insan
Edit buda monster 910991141

Sarı site ilan no 909332439 bu hocam aslında sıfırdan farkı yok gibi bugün ekran kartımı sattım evde TV dahi yok PC her şeyimiz amazondan alırsam bı bekleme süresi yaşarım sanırım 😅 17.3 ikinci el monster da var 9500e 2060 li ama herkes MSI diyor kasa kalitesi vs cidden bı kararsız kaldım masaüstünde bu kadar tereddüt yaşamıyor insan
Alınır hocam, sıfır cihazmış zaten. 17.3 ekran Monster sanırsam 20.2, malzeme kalitesi iyi değil o modelin. 15 ay garantisi olması da gayet iyiymiş, hayırlı olsun. @AvukatBey hocam bu modelin 2060'lısını kullanıyordu, cihazla ilgili sorularınızı cevaplar diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı