Elektronik Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Steam Link'in fiziksel vericisi var uzun yıllardır. Onun performansı elbette sıkıntısız ve işimi görüyor. Xiaomi Mi Box S 4K 2. nesil kullanıyorum, ilandaki Next'e benzer bir ürün. Geçen merak edip Steam Link'i uygulama olarak indirip denedim. İnanılmaz kötü bir deneyim yaşadım. Sorun muhtemelen Xiaomi'nin Wi-Fi üzerinden bağlanmasıydı ama yazılımsal bir yavaşlık da hissettim. Fiziksel verici Wi-Fi'dan bağlıyken bu kadar kötü olmuyor örneğin. Bence Steam Link odaklı alınmamalı bu tarz ürünler.

Ama amaç eski Smart olmayan ya da Smart'ı artık can çekişen TV'lerde genel kullanımsa mutlaka öneririm. Çağ atlatıyor. Benim TV 2016 üretimi 55" Samsung, Smart'ı var ama hayattan bezdirecek şekilde yavaş. Xiaomi ile kurtuldum bu dertlerden.

Televizyonlarımız aynı sanırım. Xiaomi ile deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Xiaomi gen 2, 2bine düşmüş Amazon'da. Özellikleri de benzeyince kafam karıştı, en azından aynı TV'de denenmişini sipariş edip deneyeyim diyorum.

Yanında bir de 2 sene Free IPTV veriyor dreamstar firması kampanya olarak. Artı Android 12 güncellemeside aldı bu cihaz.

Mi Box S 2.nesil ve Next start 4kya sahibim fakat dreamstar Nova almayı da düşünüyorum değer mi sizce gerekli gereksiz gibi yanıtlar gelecek büyük ihtimalle bu yüzden sadece değer mi değmezmi diye soruyorum ve gerekli gereksiz olur yanıtlarının geleceğini belirtiyorum.

Nokia'nın normal stick versiyonuna sahibim. Çok memnunuz ailecek çok rahatladık. Isınması olsun hızı olsun box modelleri daha iyidir. Bu fiyat çok iyi alan alsın simdi.

Noktanın 3311 gibi bir modeli vardi alanlar çok memnun fakat satılmıyor sanırım artık.

Stick 800 var hocam bizde gayet memnunuz Xiaomi'den daha işlevli kumandasında Prime Video YouTube Netflix Disney hepsinin tuşu var tek tuşla açıyoruz ve Xiaomi'de yok sanırım kumandada ışık var geceleri rahatlıkla görüyoruz öyle göz yormuyor hafif.

Stick 800 var hocam bizde gayet memnunuz Xiaomi'den daha işlevli kumandasında Prime Video YouTube Netflix Disney hepsinin tuşu var tek tuşla açıyoruz ve Xiaomi'de yok sanırım kumandada ışık var geceleri rahatlıkla görüyoruz öyle göz yormuyor hafif.

Hocam Mi Box S 2.nesil var bende Netflix tuşları vs var fakat hiç kullanmıyorum o tuşları 3USB girişli ve Ethernet girişli coklayici aldım interneti Ethernet ile bağladım gayet güzel Next start 4K'da ise salona kurdum kablosuz internet miboxa göre biraz kötü geldi bazen takılıyor kumanda vs. buga giriyor çözemedim pek ama benim yaptığım şeylerle alakalıdır oda normal bir kullanıcı iseniz açıp bir şeyler izlemek için gayet güzel bir ürün ben GeForce NOW vs. kurdum Telegram kurdum nedenini bilmesemde indirim kanalını takip etmek için vs ama PC'dende bakıyorum ona geceleri acıyorum sadece tvboxu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı