Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
cok saolun hocam bir sorum daha var
gta sa vs oyunlar oynayabilir miyim sistem yeterli mi

Doğrudan cihaz üstüne bu oyunları kurarak oynayamazsınız ancak GeForce NOW kullanıyorsanız (ve düşündüğünüz oyunlar GeForce NOW'da varsa) cihaza BT üzerinden kolunuzu tanımlayarak oynayabilirsiniz (ne kadar kaliteli bir deneyim olacağı internet hızınıza bağlı),

Ya da Next Start 4K üzerine Steam Link kurarak, bilgisayarınızdaki Steam oyunlarını kablosuz olarak TV'nizde oynayabilirsiniz, tabii Steam Link kullanırken oyun bilgisayarınızda açılıyor ve kablosuz olarak TV'ye görüntü aktarılıyor çok az bir gecikme oluyor ama rekabetçi olmayan oyunlarda dikkat çekmez.

Bu cihazda güç tuşuna basılı tutup kapat dediğimizde cihaz kapanmıyor sanki uyku modunda kalıyor. Açma tuşuna bastığımda kaldığı yerden anında devam ediyor. Tamamen nasıl kapatabilirim cihaz üzerinden? Daha önce çin kutular ve mecool km2 plus kullanmıştım. Onlarda bu şekilde tamamen kapatılıyor diye hatırlıyorum.

Hocam yapılışı biraz zahmetli riski almak istemiyorum açıkçası, kullanmadığım zaman cihazın fişini çeksem, sonra kullanacağım zaman tekrar fişi taksam cihazın ayaralarında bir sorun olur mu veya bir zararı olur mu sizce?

Böyle birşey al sadece düğmeye basarsın en kolayı hem azda olsa koruma sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı