Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Optik çıkış, optik girişi olan ses sistemlerine bağlamaya yarıyor. Ben z5500 e bağlıyorum.
her adaptöre switch bağlanır. Kablosunu kabloyu kesip araya şu takılır. En ucuz yollu çözümü bu.

Sürekli fişte kalması elektrik kesintilerinde ve voltaj dalgalanmalarında sorun çıkarma olasılığını arttırır. Kullanmadığınızda tamamen kapalı kalması daha iyi.
Hocam yapılışı biraz zahmetli riski almak istemiyorum açıkçası, kullanmadığım zaman cihazın fişini çeksem, sonra kullanacağım zaman tekrar fişi taksam cihazın ayaralarında bir sorun olur mu veya bir zararı olur mu sizce?

Hocam yapılışı biraz zahmetli riski almak istemiyorum açıkçası, kullanmadığım zaman cihazın fişini çeksem, sonra kullanacağım zaman tekrar fişi taksam cihazın ayaralarında bir sorun olur mu veya bir zararı olur mu sizce?
Yok olmaz. Ben de switch takana kadar kullanmadığımda arkadan adaptör kablosunu çekiyorum.

Dreamstar Nova 4K alın çok daha iyi.
Bütçem yetmiyor, ayrıca yetse de o kadar para vermem hem bana şuanlık yeter bu aldığım cihaz.

Yok olmaz. Ben de switch takana kadar kullanmadığımda arkadan adaptör kablosunu çekiyorum.
Cihazın ayarları bıraktığınız yerden devam ediyor değil mi taktıktan sonra? bir sıfırlanma vs. olumuyor yani?

@Deus5150 Hocam merhaba bu videoda kurulum aşamasında bu cihazın wifi istediği yer veriliyor fakat arkadaş wifi yazım bölümünü pas geçmiş merak ettim, gönderdikleri kumandada rakamlar yok peki wifi şifresini TV' de nasıl gireceğim o kumandadan biliyor musunuz acaba?
Video: bahsettiğim zaman (4:40 dakikası)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Deus5150 Hocam merhaba bu videoda kurulum aşamasında bu cihazın wifi istediği yer veriliyor fakat arkadaş wifi yazım bölümünü pas geçmiş merak ettim, gönderdikleri kumandada rakamlar yok peki wifi şifresini TV' de nasıl gireceğim o kumandadan biliyor musunuz acaba?
Video: bahsettiğim zaman (4:40 dakikası)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekranda klavye çıkıyor. Kendi kumandasının yön tuşları ile yazıyorsunuz.

Arkadaşlar herkese merhaba, benim evimde Vestel 32h 8600 32" LED TV modeli var tabii internetsiz olan bir model. Bende internette gördüğüm başlıktaki gibi bu TV box modelinin çok daha iyi olduğunu araştırarak öğrendim. Video ve forum sitelerinden ve yorumlarından, bu cihazı evimdeki TV'ye bağlayıp internetli uygulamaları kullanmak ve faydalanmak istiyorum. Yalnız aklımda bir soru var. Bu TV box kurulumundan sonra eş zamanlı olarak istersek kumandalar ile hem uydudaki TV yayınına geçip hem de yine isteğe bağlı TV box uygulama moduna kumandalardaki tek tuşla basıp geçebilir miyim? Herhangi bir değişim, sökme, takma vs. olmadan (ayrıca ayarını biliyorsanız yazarsanız sevinirim) ama sizden ricam yine de bu konuda gerçekten deneyimli, bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olmasını isterim. Alt kısımda bahsettiğim ürünlerin linkine gidip özelliklerini görebilir ve benim için uygun olup olmayacağını'da söylerseniz sevinirim.

Ürün ve özellliklerinin belirtildiği cihaz:

Bu da benim evimde kullandığım TV modeli:

@chaturanga @iReassess arkadaşlar benim sorumuda cevaplar mısınız?

Sorum:
Bu TV box kurulumundan sonra eş zamanlı olarak istersek kumandalar ile hem uydudaki TV yayınına geçip hem de yine isteğe bağlı TV box uygulama moduna kumandalardaki tek tuşla basıp geçebilir miyim? Herhangi bir değişim, sökme, takma vs. olmadan

Arkadaşlar cevaplamış zaten ama Next Star 4K konusunda şunu yazayım, bir yakınımıza almıştım gayet hızlı geldi bana arayüzü. Etherneti olması, optik çıkışı kullanırsanız ekstraları. Ve cihazın kumandasını TV'ye tanıtırsanız ses açma kapama ve TV kapama işlemini de tek tuşla yapabiliyorsunuz. Taktığımız TV Beko'ydu, tek kumanda özelliği için TV markaları arasından seçim yapıyorsunuz kurulumda, listede Beko/Arçelik yoktu, ben de Philips'i seçmiştim işe yaramıştı.

Next Star 4K'nın açma kapama tuşu olmaması durumundan bahsedilmiş evet ama ben Amazon Fire TV Stick cihazımı bu şekilde yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar cevaplamış zaten ama Next Star 4K konusunda şunu yazayım, bir yakınımıza almıştım gayet hızlı geldi bana arayüzü. Etherneti olması, optik çıkışı kullanırsanız ekstraları. Ve cihazın kumandasını TV'ye tanıtırsanız ses açma kapama ve TV kapama işlemini de tek tuşla yapabiliyorsunuz. Taktığımız TV Beko'ydu, tek kumanda özelliği için TV markaları arasından seçim yapıyorsunuz kurulumda, listede Beko/Arçelik yoktu, ben de Philips'i seçmiştim işe yaramıştı.

Next Star 4K'nın açma kapama tuşu olmaması durumundan bahsedilmiş evet ama ben Amazon Fire TV Stick cihazımı bu şekilde yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
@chaturanga Cihazın özelliklerinde ekran yansıtma yazmıyor, bu cihazda ekran yansıtma var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı