Arkadaşlar herkese merhaba, benim evimde Vestel 32h 8600 32" LED TV modeli var tabii internetsiz olan bir model. Bende internette gördüğüm başlıktaki gibi bu TV box modelinin çok daha iyi olduğunu araştırarak öğrendim. Video ve forum sitelerinden ve yorumlarından, bu cihazı evimdeki TV'ye bağlayıp internetli uygulamaları kullanmak ve faydalanmak istiyorum. Yalnız aklımda bir soru var. Bu TV box kurulumundan sonra eş zamanlı olarak istersek kumandalar ile hem uydudaki TV yayınına geçip hem de yine isteğe bağlı TV box uygulama moduna kumandalardaki tek tuşla basıp geçebilir miyim? Herhangi bir değişim, sökme, takma vs. olmadan (ayrıca ayarını biliyorsanız yazarsanız sevinirim) ama sizden ricam yine de bu konuda gerçekten deneyimli, bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olmasını isterim. Alt kısımda bahsettiğim ürünlerin linkine gidip özelliklerini görebilir ve benim için uygun olup olmayacağını'da söylerseniz sevinirim.
Ürün ve özellliklerinin belirtildiği cihaz:
Next Start 4K Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu da benim evimde kullandığım TV modeli:
Vestel 32H8600 HD Ready (HD) TV 20276241 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
@chaturanga @iReassess arkadaşlar benim sorumuda cevaplar mısınız?
Sorum:
Bu TV box kurulumundan sonra eş zamanlı olarak istersek kumandalar ile hem uydudaki TV yayınına geçip hem de yine isteğe bağlı TV box uygulama moduna kumandalardaki tek tuşla basıp geçebilir miyim? Herhangi bir değişim, sökme, takma vs. olmadan