Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dreamstar' ın tek artısı cihaz depolama alanının yüksek olması ve 3 adet usb girişinin olması, ancak cihaz (Dreamstar) maksimum 30 FPS veriyor bu konuda NextStart 60 fps' e kadar veriyor yani NextStart daha önde diyebilirim. ayrıca NextStart' a istersen internetten USB hub (USB çoğaltıcı) satın alarak daha fazla USB girişi olmasını sağlayabilirsin alternatif çözüm olarak' da birden fazla USB bağlayabilirsin hatta ek olarak bağladığın usb' yi de depolama alanı olarak ayarlardan kurabilirsin youtube' da videosu var yani her halükarda NextStart daha kârlı görünüyor derim tabi güncellemeyi kafana takamazsan gerçi şuanki sürümü bile bir 4 yıl götürür seni derim.
Teşekkürler fazladan 600 tl vermeye gerek yok nexti alıcam ama beni donması korkutuyor internet hızım ortalama 50 60 mbps verir wifi de donma olurmu

Teşekkürler fazladan 600 tl vermeye gerek yok nexti alıcam ama beni donması korkutuyor internet hızım ortalama 50 60 mbps verir wifi de donma olurmu

Hocam Amazon.com.tr'den alın, donarsa 1 ay iade süresi var iade edersiniz zaten. Cihazda donanımsal bir sıkıntı yoksa bir sorun yaşamazsınız. Amacınız film dizi platformları ve Youtube, IPTV vs izlemekse uzun süre sizi götürür.

İnternette çok donma yapmıyor ben denedim, evdeki 5GHz internetle herşeyi seyrediyorum, donma kopma vs. olmadan. bu birazda bulunduğun yerin internet altyapısına bağlı bir durum yani cihazda donma kopma çok yaşamazsın, sadece dediğim gibi senin internetinin bulunduğun yerin altyapısı ve çekim gücü önemli burada.

Hocam Amazon.com.tr'den alın, donarsa 1 ay iade süresi var iade edersiniz zaten. Cihazda donanımsal bir sıkıntı yoksa bir sorun yaşamazsınız. Amacınız film dizi platformları ve Youtube, IPTV vs izlemekse uzun süre sizi götürür.
Katılıyorum +1, ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

amazondan alıcam zaten amacım ulusal kanalları izlemek tivubu go üyeliği var ayriyeten netflix youtube açsa yeter bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı