Next Start 4K vs Dreamstar Nova 4K

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
Televizyon için TV box almayı düşünüyorum Next start ve dreamstar Nova arasında kaldım. Hangisini almam daha iyi olur artılarını ve eksilerini söylerseniz sevinirim.

Basit bir kullanıcıyım. Birkaç platform üyeliği için Next Playbox almıştım. İki yıldır bugüne kadar bir sorun çıkarmadı. Ethernet ile değil de wi-fi ile bağlantısı daha randımanlı. Depolama aygıtlarını da bu cihazdan değil, direkt TV'den kullandığım için mediaplayer özelliğini denemedim.

Basit bir kullanıcıyım. Birkaç platform üyeliği için Next playbox almıştım. İki yıldır bugüne kadar bir sorun çıkarmadı. Ethernet ile değil de Wi-Fi ile bağlantısı daha randımanlı. Depolama aygıtlarını da bu cihazdan değil, direkt TV'den kullandığım için mediaplayer özelliğini denemedim.

Hocam baktığım videolarda ses sıkıntısı yaşayanlar olmuş o nasıl oluyor onun dışında ise ekran solukmu yoksa canlı mı?

Ekran konusunda yine yeterli bir bilgi veremeyeceğim. Benim için yeterli, renkler canlı. TV, box ve gerekli ayarlama ile güzel sonuç alınabilir. Box'un görüntü ayarlarını standar tutuyorum. TV Philips PUS7800 serisi, yabancı internet sayfalarından kullanıcı deneyimlerine dayalı bir profil oluşturdum.

Ses konusunda yine benzer durum mevcut bence. TV ile box ses seviyelerini dengelemeyenler sıkıntı yaşayabilir. Onun dışında TV'de Dolby Vision yoksa box'ta olmasının bir manası kalmaz. TV'de de olsa harici bir ses sistemi kadar randımanlı olduğunu düşünmüyorum. USB ile depolama aygıtından denemem olmadığı için kodek vb uyumsuzluklar hakkında net bir şey diyemiyorum.

Ekleme yapayım. Kumanda pili zayıflarsa ses açma kısmada kendi kendine sonlara gitme durumu yaşanıyor. Duracell şarjlı pil aldım klasik pillere göre daha dayanıklı.

Son düzenleme:
Ekran konusunda yine yeterli bir bilgi veremeyeceğim. Benim için yeterli, renkler canlı. TV, box ve gerekli ayarlama ile güzel sonuç alınabilir. Box'un görüntü ayarlarını standar tutuyorum. TV Philips PUS7800 serisi, yabancı internet sayfalarından kullanıcı deneyimlerine dayalı bir profil oluşturdum.

Ses konusunda yine benzer durum mevcut bence. TV ile box ses seviyelerini dengelemeyenler sıkıntı yaşayabilir. Onun dışında TV'de Dolby Vision yoksa Box'ta olmasının bir manası kalmaz. TV'de de olsa harici bir ses sistemi kadar randımanlı olduğunu düşünmüyorum. USB ile depolama aygıtından denemem olmadığı için kodek vb uyumsuzluklar hakkında net bir şey diyemiyorum.

Ekleme yapayım. Kumanda pili zayıflarsa ses açma kısmada kendi kendine sonlara gitme durumu yaşanıyor. Duracell şarjlı pil aldım klasik pillere göre daha dayanıklı.

Hocam hortlatıyorum ama aynı televizyondan alacagım memnun musunuz? Ayrıyeten TV boxdan memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı