NFS Payback Düşük GPU Kullanımı Düşük FPS

Hakan Evginer

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • i5-4590 3.70 GHz
  • 4+4 1600MHZ 8 GB RAM
  • 2 GB MSI R7 240 Ekran kartı (OC çekirdek: 950 MHz-1190 MHz)
  • 120 GB SSD
  • 1TB WD BLUE HDD 7200rpm(oyun burada)
  • 300W PSU
  • GA-H81M-S1 Anakart
Öncelikle yardımlarınız için baştan teşekkürler.
NFS Payback'i oynarken normalde diğer oyunlarda %99-%100 olan GPU Kullanımı maksimum ayarlarda bile en fazla %50 oluyor.
Kısacası Oyun Ekran kartına yüklenmiyor. Resimler aşağıda var.
Ekran kartımın oyun için yetersiz olduğunu biliyorum ancak internette açtığını gördüm oyun torrent.

(Torrent oluşuna takılmayın bu sorunu çözersem ve kasmaz ise satın alacağım denemek için torrent kullanıyorum lütfen mazur görün.
PUBG aldığım gibi onu da alırım ama önce test etmem lazım ve hiçbir tanıdığımda yok. )

Arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz açılıyor onun sisteminin tek farkı GTX 1060 ekran kartı olması.
Benim bilgisayarımda oyun extreme injector uygulaması ile dualcore.dll dosyasını oyuna enjekte edince açılıyor ama bu sefer de maksimum 15 FPS alıyor. Oyun donuyor. İnternette bu olayın sadece çift çekirdekli işlemcilerde olduğu yazıyor ama benim işlemcim 4 çekirdek. Ayrıca PUBG, GTA 5 gibi oyunları orta ayarlarda oynayabiliyorum. Şimdiden teşekkürler.

NeedForSpeedPayback_2018_10_24_21_33_37_214.jpg
NeedForSpeedPayback_2018_10_24_21_34_30_867.jpg
ddd.jpg
Untitled.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
AfterBurner ile CPU çekirdek kullanımına bak. Oyunu sadece çift çekirdekte çalıştırırsan 15 FPS alman normal.
Oyun torrent indirdiğiniz site de güncel olmayabilir gelen güncellemelerle optimizasyon iyileştirildi diye biliyorum.

Kesinlikle oyunun torrent olması performansı olumsuz yönde etkileyebilir (olumlu yönde de etkilediği olur bazen) zira Payback epey bir güncelleme aldı, evet.

Hepsini geçtim Windows 7 kullanmaktaki amacın nedir? Oyun 2018 sürüm kullandığın işletim sistemi 2009. Bu sence mantıklı mı? Bi düşün bakalım.

AfterBurner ile CPU çekirdek kullanımına bak. Oyunu sadece çift çekirdekte çalıştırırsan 15 FPS alman normal.

Kesinlikle oyunun torrent olması performansı olumsuz yönde etkileyebilir (olumlu yönde de etkilediği olur bazen) zira Payback epey bir güncelleme aldı, evet.

Hepsini geçtim Windows 7 kullanmaktaki amacın nedir? Oyun 2018 sürüm kullandığın işletim sistemi 2009. Bu sence mantıklı mı? Bi düşün bakalım.
İşletim sistemi çok mu etkilidir ayrıca bu oyunu nasıl 4 çekirdek aktif biçimde açabilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı