NFS Rivals'tan yeni bir video

9544

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.004
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ferrari'yi vurgulamak için yayınlanmış sanki video. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç heyecanlanmadım desem? Konu yok, amaç yok idiot gibi polisler seni kovalasın sen onlardan kaç. Bıktık artık her sene aynı. Yap adam gibi konu, hikaye 2005 Most Wanted gibi tamam yeter işte. İyi ki grafikler iyi yani o da olmasa ortada kalacaklar...
 
Daha henüz konuyu açıklamadılar ki. Açıklanmamış daha pek çok özelliği olabilir. Buna konu da dahil. Şimdiden tam bir karar vermek doğru olmaz.
 
Ortada açıklanacak konu olmadığı içindir belki... Geçen seneki oyunda da hiç bir konu ile ilgili bir şey söylenmedi ve oyunu açtık baktık ki gerçekten konu yoktu, bu da öyle olacaktır.
 
Piyasada çok yarış oyunu sunan, sunmaktan ziyade oyun dan haz aldıran firma az NFS serilerinin kötüsü olduğu kadar güzel serileride var "NFS Hot Pursuit" çok güzel oynanışı olan bir oyundu tahmin ediyorum Rivals buna yakın olacaktır. :)

Ben kendi açımdan söylüyorum hikayeden çok yarışa bakıyorum ben. :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı