NFS unbound kırılır mı?

Kırılır diyenler neye göre kırılır demişler anlamadım, oyunda Denuvo var. Aylar sürebilir. FIFA 23 de Denuvo korumalı ve kırılmadı, Callisto da öyle. Denuvo oyunların satış başarısı yakalayana kadar korsana karşı önlem sistemidir, belirli bir müddet kırılamaz. Ters mühendislik yapılması gerekir, her versiyonuna.
 
Bence artık forumda bu aşılmalı yoksa kimse oyun oynayamayacak.Tasvip etmesinler ama ağır ceza olmamalı bence. 1-2 yıl önce olsa ben de kesinlikle korsana karşıydım ama şuan oyun konusunda bir şey diyemiyorum. 1 oyun asgari ücretin 5'de 1'inden fazla ama ucuz oyunların korsan oynanmasına hala karşıyım. Bahsettiğim mevzu 900 TL üstü oyunlar.
800 TL çok mu normal hocam?
 
800 TL çok mu normal hocam?
Evet normal, hatta ucuz bile çünkü olması gereken fiyatın altında. Aşın artık şunları oyunlar hala daha en ulaşılabilir eğlence aracı Türkiye'de. 5 sene öncesinin fiyatlarıyla kalmışsınız bir türlü yeni fiyatlara alışamıyorsunuz arkadaş.

Günümüzde tam oyun fiyatı 69 dolardır, 69 dolar 1.285₺ eder. 1.285₺ olması gereken bir oyunu 800₺'ye bulabiliyorsan öp başına koy. Şu an 600₺ gibi fiyatlarda olan oyunları %50 indirimle alıyorsunuz resmen ve hala daha çok pahalı ucuzlasın diyorsunuz, bunun imkanı bile yok. Oyun yayımcıları Türkiye'ye fazlasıyla kıyak geçiyor zaten bu açıdan daha ne yapsınlar 10 dolara mı versinler senin ülkene oyunu yarı fiyatına alıyorsun zaten.

Konuya gelirsek oyunda Denuvo varsa yakında kırılmaz muhtemelen, en az 2-3 ay diyorum ben.
 
Yakın zamanda kırılmaz kaldı ki NFS serisi genel olarak parasını haketmiyor. Kırılana kadar unutulur, akılda kalıcı bir seri olmaktan çıktı. Game Pass’e düşünce oynanır.
 
Skidrowcodex sitesinde kırılmış var.
Skidrowcodex güvenli değildir, ayrıca isminde sahne gruplarının geçtiği siteleri kullanmayın.

Zaten bir tek Empress var denuvoyu kıran, o da canı isterse ya da birisi bağış atarsa. Ama, bu kadın ara sıra kırdığına göre 500 dolar atanlar da var demekki. Bence zevk, ama salaklık diyenlerde olacaktır.

Dostum bu arada yanlışı düzeltmek için diyorum mesajın silinmiş, torrentoyunindir dediğin yer zaten SkidrowReloaded (güvenli değildir) torrentlerini alıp koyan yer. Türk korsan sitelerine bel bağlamamanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı