Nicklerinizin hikayesi

Şimdi Kullandığım nick SnnZynlv777 veya SnnZynlv nedeni ismim ve soy ismim [emoji16]. Önceden HeLLFoRCe kullanıyordum oyun için nickname gerekliydi Google amcaya sordum "En İyi Nickname listesi" Aralarında en sevdiğim bu oldu[emoji4]

3-4 yıl önce kuzenimle net kafeye gitmiştik tabi o zamanlar Minercraft oynuyoruz MCskinsearch diye bir site var skin aramak için oraya adımı (Batur) yazdım Baturox çıktı ve skini çok sevince hep onu kullanmaya başladım her yerde hatta sonra ben adı skin üzerinde BaturoxTR yapınca siteyede öyle kayıt edilmiş.

İnternette Wol ile başlayan bir şey gördüm daha sonra Stomaged'den aged ı aldım Wollaged oldu sonra Xerxe nin xe sini aldım Wollxe yaptım ama kimse (Volzi) diye okuyamıyor :D

İlk nickim rotambor idi.
Game center için gerekiyordu.
Ben de internetten bakmıştım.
Orda gördüğümle bir şeyi karıştırmışım.
Ortaya rotambor olmuştu ama çok kullanmadım.

Sonra cola zero ve Snova adlı sevdiğim youtuberın adını karıştırıp NovaZero'yu elde etmiştim :)

1999 yılında keşfettiğim muazzam mp3 paylaşım platformu. 3 mb'lık parçayı yarım saatte falan indirirdik. Tabi o zamanlar ADSL falan yoktu. ixir vardı, e-kolay vardı. 56k modemlerle debelenir dururduk ama o indirdiğimiz mp3'ler altın gibi değerliydi. Bilgisayarınızda bir klasörü paylaşıma açıyordunuz ve içine attığınız mp3'leri indirmek isteyenleri sistem size yönlendiriyordu. Tabi o klasörlere mp3 dışında ıvır zıvır koyan da çoktu. :) Dosyayı paylaştığınız kişiyle sohbet ederdiniz. Hatta "en büyük cimbom" yazmazsan indirmeyi iptal etmekle tehdit ederdim :D Heralde 30 milletten yüzlerce kişiye en büyük cimbom dedirtmişimdir :D Muazzam yıllardı. TT Net müzik, Spotify falan çıtır çerez geliyor bana Napster'ın ardından...

Dosya Ekleri

• Final_Napster_Logo_RGB-56a67e835f9b58b7d0e33d7a.jpg
    Final_Napster_Logo_RGB-56a67e835f9b58b7d0e33d7a.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 71
Yaklaşık 3 yıl burun damlası kullandım. İçinde Nafazolin bulunuyordu. Kimse prospektüs okumadığı için kimya mezunu arkadaşlar bile bu nick tanıdık geliyor demedi. Öyle takılıyoruz işte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı