Fallout New Vegas Epic Bedava verdi fiyatı fena değil
Stalker bundle 85 TL iyi fiyat mı bilemedim 3 oyun da eski vuruş hissi pek iyi değil ama mod kurularak oyunu iyileştirebilirsin oyun olarak fena oyun değildir zamanına göre
Atomic Heart geçen ay bitirmiştim güzel oyundu özellikle müzikleri çok güzeldi hala dinliyorum arada. Game Pass'te olduğu için bu kadar fiyat vermezdim ben oyna bitir sil daha iyi.
Callsito Protocol bence güzel oyundu ben sevmiştim ama korku hayatta kalma aksiyon oyunlarını çok sevdiğim için sevmiş olabilirim oyuna aksiyonuna alışınca güzel gitmişti tavsiye ederim steam incelememde de tavsiye etmiştim zaten. fiyatı uygun.
Fnaf serisini hiç sevmem ama seveni için iyi fiyat heralde
Control ve Alan Wake paketi uygun fiyat ama 3 oyunu da bedava vermişti Epic bedava vermişti sadece control dlc'leri bedava verilmedi. Alınır fiyat güzel oyunlar zaten güzel
Nier Automata 66 tl ner alınır çok güzel oyundu Game Pass'ten btirmeme rağmen Steam'den yine almıştım.
Her eski iyi oyun Half Life gibi iyi yaşlanmıyor bazı oyunları hiç açamazsınız bile Valve güncelleme getirdiği için günümüz Pc'lerinde rahat çalışabiliyor. Oyun zaten zamanının ötesinde bir oyun olduğu için grafik takıntısı olmayan biri çok rahat oynar oyunu.