NieR: Automata içeren Steam sepeti alınır mı?

Yeni DLC fragmanı yayınlandı ve Steam sayfası açıldı. Deluxe Edition'da ise DLC verilecek olarak gözüküyor.

Çıktığında zamlanır diye 90TL'den almıştım hocam.

Sifu, 2 kere zam alınca var olan tüm alma isteğim gitti. %80 alırsa ancak o zaman alırım. Onun dışında orada bekler. Lies of P ise çok merak etsem de daha Elden Ring'i yeni almışken almak pek mantıklı olmaz gibi.
Aynen öyle istek listende Hİ-Fİ RUSH da gördüm zevkliydi fakat 240 TL bence o oyuna fazla yine Gamepass üzerinden oynamanı öneririm. Mekanikler falan güzel olsada biraz yavan bir oyundu.

Hocam konu dışı ama daha önce çok oyun oynamış birisiniz size sormazsam rahat edemem. Final Fantasy 7 Remake oynadınız mı? Oynadıysanız şu an fiyatı 400TL sizce alınır mı?
Türün sevdalısı isen akıp gidiyor ama türün sevdalısı değilsen türü sevdirtecek kalitede de değil. Öte yandan hikâyenin yarım kalması ve 2. bölümünün gelecek sene PS5'e özel olarak çıkacak olması da sinir bozucu bir durum.

Aynen öyle istek listende Hİ-Fİ RUSH da gördüm zevkliydi fakat 240 TL bence o oyuna fazla yine Gamepass üzerinden oynamanı öneririm. Mekanikler falan güzel olsada biraz yavan bir oyundu.
HI-FI RUSH DLC'de almayacak bir oyun muhtemelen. O yüzden Game Pass'den oynayıp kenara alırım onu. Ha şöyle bir %50- %60 aldığında tekrar alıp oynarım.

Türün sevdalısı isen akıp gidiyor ama türün sevdalısı değilsen türü sevdirtecek kalitede de değil. Öte yandan hikâyenin yarım kalması ve 2. bölümünün gelecek sene PS5'e özel olarak çıkacak olması da sinir bozucu bir durum.

Daha önce hiç bu tür oynamadım aslında. Ama grafikleri ve oynanışı nedense hoşuma gitti. Bu oyunun sonunda oyunun devamının geliyor olmasına rağmen hikayenin yarım kaldığını hissediyor mu insan? Yoksa sadece bunu oynasak bile bir güzel bir son var mı?

Daha önce hiç bu tür oynamadım aslında. Ama grafikleri ve oynanışı nedense hoşuma gitti. Bu oyunun sonunda oyunun devamının geliyor olmasına rağmen hikayenin yarım kaldığını hissediyor mu insan? Yoksa sadece bunu oynasak bile bir güzel bir son var mı?
Kendi içinde başlattığı senaryo bitiyor fakat sona koydukları 1-2 ara sahne sebebiyle asıl senaryonun yarım kaldığını ve o 30 saatlik deneyimden çok çok daha uzun bir macera olduğunu hissettiriyor.

Kendi içinde başlattığı senaryo bitiyor fakat sona koydukları 1-2 ara sahne sebebiyle asıl senaryonun yarım kaldığını ve o 30 saatlik deneyimden çok çok daha uzun bir macera olduğunu hissettiriyor.

O zaman şimdilik kalsın. Zam gelecek olsa bile yarım kalan bir hikayeyi oynamak ne ladar mantıklı olur acaba? Bunları yazmama rağmen içimde alma isteği de var ama. Ben yine arada kaldım. Size de çok teşekkür ederim. Yardımcı olduğunuz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı