Nikon D3200 vs Canon 500D

hocam selamlar tekrardan,

d3200 buldum dediğiniz şekilde get ile almak için. 35k shutterda lef ekranında ufak darbe biraz da çizikleri var 4250 istiyor get ile 4700 civarına gelecek aşağı yukarı. Sizce iyi midir hocam alınabilir mi?

Hocam selam tekrardan,

D3200 buldum dediğiniz şekilde get ile almak için. 35k shutterda lef ekranında ufak darbe biraz da çizikleri var 4250 istiyor get ile 4700 civarına gelecek aşağı yukarı. Sizce iyi midir hocam alınabilir mi?

35k shutter aşırı olmasa da fazla, biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Buyurun bir de bu makineye göz atın kendisi benim çok önerdiğim ve çok sevdiğim cihazlardan biridir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...5mm-aynasiz-kamera-plus-flas-1132585342/detay

tamamdır hocam, daha bakıyorum ürünlere attığınız ürünü de listeye alacam

hocam 550d buldum 3400'e düştü çocuk fiyatta anlaştık 6k shutterda ürün herhangi bir sorunu vs de yok dedi 3740'a gelecek muhtemelen. Diğer ürünlere baktım hep daha yüksek fiyatlar vardı en uygun ürün bunu buldum. Sizce işimi görür mü bu model biraz kullandıktan sonra satıp daha bilgili bir şekilde yükseltebilirim makineyi o şekilde düşünüyorum

Son düzenleme:
Hocam o cihaz 600D ile eşit sayılır pek şu bu farkları yok 500Dden ise %30-40 daha iyi. İstiyorsanız alabilirsiniz o makineyi sizin için yeterli olacaktır ama dönen ekran arıyorsanız 600D bakınız fiyat farkı ne kadar çıkar bilmiyorum 550D ve 600D arasındaki tek büyük fark dönen LCD ekran onun dışında bayağı aynılar. Kısa ve net cevap: O makineyi alabilirsiniz ama biraz daha kolaylık arıyorsanız 600D bakabilirsiniz karar sizin iki cihaz da size yetecektir ek olarak shutter sayısıda gayet iyi 6k.

Donen lcd cok kullanisli mi peki hocam? Yani fiyat farki ekleyip almaya deger bir ozellik mi? Ozellikle donen ekran olmali diye bir istegim olmamisti acikcasi

Donen LCD cok kullanisli mi peki hocam? Yani fiyat farki ekleyip almaya deger bir ozellik mi? Ozellikle donen ekran olmali diye bir istegim olmamisti açıkçası.

Onun verdiği en büyük artı portre çekimlerinde veya bazı dar açısal ekrana bakamadığınız yerlerde veya eğilmeniz gereken bölümlerde falan gayet işe yarayabilir ama öyle pek şart değil yine biraz gayret ile düz LCD ekran ile de çekiliyor ortada büyük para farkları yoksa alınabilir ön araştırma yapın yada yapmayın size kalmış istiyorsanız 550D ile kapatın direkt.

Anladim hocam, 600d'ler ile fiyat biraz yukseliyor 550d isimi gorecektir gibi duruyor. Cok tesekkur ederim hocam yardimlariniz icin

hocam merhaba, ürün az önce geldi de nelere dikkat etmem gerekiyor? neleri kontrol etmeliyim sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı