Oyle diyorsaniz tekrar degerlendirebilirim hocam ya ben pek guvenememistim, cok da anladigim bir konu olmadigi icin cekindim açıkçası. Tamamdir hocam buldukca tekrardan rahatsiz ederim sizi cok teşekkür ederim.
Rica ederim her zaman.
Oyle diyorsaniz tekrar degerlendirebilirim hocam ya ben pek guvenememistim, cok da anladigim bir konu olmadigi icin cekindim açıkçası. Tamamdir hocam buldukca tekrardan rahatsiz ederim sizi cok teşekkür ederim.
Hocam selam tekrardan,
D3200 buldum dediğiniz şekilde get ile almak için. 35k shutterda lef ekranında ufak darbe biraz da çizikleri var 4250 istiyor get ile 4700 civarına gelecek aşağı yukarı. Sizce iyi midir hocam alınabilir mi?
Donen LCD cok kullanisli mi peki hocam? Yani fiyat farki ekleyip almaya deger bir ozellik mi? Ozellikle donen ekran olmali diye bir istegim olmamisti açıkçası.
Anladim hocam, 600D'ler ile fiyat biraz yukseliyor 550D isimi gorecektir gibi duruyor. Cok teşekkür ederim hocam yardimlariniz icin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.