Elektronik Nintendo Switch 2 29.100 TL

Yurt dışından 24K fiyata geldi bana Mario bundle bir süre daha bekleyin az daha düşecektir fiyatlar 25k 6 taksit olduğu zaman alınabilir.
Bu arada PC falan hepsi var ama Nintendo başkadır Zelda Mario derken diğerlerinin yüzüne bakamıyorum 😅

Yurt dışından 24K fiyata geldi bana Mario bundle bir süre daha bekleyin az daha düşecektir fiyatlar 25k 6 taksit olduğu zaman alınabilir.
Bu arada PC falan hepsi var ama Nintendo başkadır Zelda Mario derken diğerlerinin yüzüne bakamıyorum 😅
25k civarına düşeceğini sanmıyorum hocam özellikle şu aralar. 30k civarı fiyat da çok kötü değil bence 25k çok zor fiyat dolar 40 oldu olacak savaş cart curt derken herşey arttı.

25k civarına düşeceğini sanmıyorum hocam özellikle şu aralar. 30k civarı fiyat da çok kötü değil bence 25k çok zor fiyat dolar 40 oldu olacak savaş cart curt derken her şey arttı.

Her şeyin fiyatı artıyor maalesef eğer Nintendo ilk defa alınacaksa normalde önermem ama kırık OLED alın geçin ülkenin hali belli çıkan oyunlarla beraber çok uzun süre oyalar herkesi ekranı ve pil süresi de artısı.
Konuda herkes PC demiş mesela kendimden örnek vereyim aldım oyun doldurdum ama gram açasım gelmiyor şimdi Series X aldım PC'yi elden çıkartacağım belirli yaştan sonra PC hele zaten masabası çalışan iseniz hiç çekilmiyor zamanının varken bol bol kullanın bence :D

Her şeyin fiyatı artıyor maalesef eğer Nintendo ilk defa alınacaksa normalde önermem ama kırık OLED alın geçin ülkenin hali belli çıkan oyunlarla beraber çok uzun süre oyalar herkesi ekranı ve pil süresi de artısı.
Konuda herkes PC demiş mesela kendimden örnek vereyim aldım oyun doldurdum ama gram açasım gelmiyor şimdi Series X aldım PC'yi elden çıkartacağım belirli yaştan sonra PC hele zaten masabası çalışan iseniz hiç çekilmiyor zamanının varken bol bol kullanın bence :D
Bu saatten sonra OLED alınmaz 30 Fps Zelda falan oynanmaz hocam. Pil süresi olayı çok anormal değil güç olarak arada ciddi bir fark var. Kendim şahsen birinci parti oyunlarına pek ilgi duymuyorum Nintendo'nun sadece Luigi's Mansion ve Zelda serilerini merak ediyorum. Daha çok kompakt bir el konsolu olsun 3.parti oyunları da oynayabileyim diye alacağım gibi. Oyun fiyatları deli pahalı ama zamanla bir kütüphane oluşur herhalde. 50 TL'ye aldığım Doom Eternal'ı 10 dolar görmek biraz üzdü.

Aynen öyle. Hayal meyal hatırladığım PS2 döneminden beri hep PC kullanıyorum ama artık ne bileyim o masanın başına geçmek, ayar vb. uğraşmak yorucu geliyor. Bu cihazlarda hiç özel oyun olmasa yine PC ile aynı kefeye koymam o yüzden. Tabii insanlara da biraz hak veriyorum ekonomi, konsolardaki ekstra vergiler PC'ye itiyor ama parası olana da illa şunu al demek aşırı saçma.

Aynen öyle. Hayal meyal hatırladığım PS2 döneminden beri hep PC kullanıyorum ama artık ne bileyim o masanın başına geçmek, ayar vb. uğraşmak yorucu geliyor. Bu cihazlarda hiç özel oyun olmasa yine PC ile aynı kefeye koymam o yüzden. Tabii insanlara da biraz hak veriyorum ekonomi, konsolardaki ekstra vergiler PC'ye itiyor ama parası olana da illa şunu al demek aşırı saçma.

Aslında hala uygun hocam ben ithalatçıdan çıktığı zamanlarda 5 bin gibi bir fiyata aldım Series X buldum şimdi de 15k onu aldım Türkiye garantili almak saçma bence ithalatçı garantili alıp geçmek gerekiyor.

Bu saatten sonra OLED alınmaz 30 FPS Zelda falan oynanmaz hocam. Pil süresi olayı çok anormal değil güç olarak arada ciddi bir fark var. Kendim şahsen birinci parti oyunlarına pek ilgi duymuyorum Nintendo'nun sadece luigi's mansion ve Zelda serilerini merak ediyorum. Daha çok kompakt bir el konsolu olsun 3.parti oyunları da oynayabileyim diye alacağım gibi. Oyun fiyatları deli pahalı ama zamanla bir kütüphane oluşur herhalde. 50 TL'ye aldığım Doom Eternal'ı 10 dolar görmek biraz üzdü.

Bütçe varsa kesinlikle 2 alınmalı ancak taşınabilir isteniyorsa Lite hala rakipsiz cebe atip istediğiniz yere gidebilirsiniz:D

Aslında hala uygun hocam ben ithalatçıdan çıktığı zamanlarda 5 bin gibi bir fiyata aldım Series X buldum şimdi de 15k onu aldım Türkiye garantili almak saçma bence ithalatçı garantili alıp geçmek gerekiyor.

Bütçe varsa kesinlikle 2 alınmalı ancak taşınabilir isteniyorsa Lite hala rakipsiz cebe atip istediğiniz yere gidebilirsiniz:D
Şuan da 13 14k civarında sanırım. Bütçe ucu ucuna çıkıyorsa alınır da ne bileyim elde 20k para varsa biriktirip 2'ye yönelmek daha mantıklı bence. Lite iyi cihaz el konsolu dediğin biraz böyle olmalı. Ama günümüzdeki oyunlar artık çok donanım istiyor eskisi gibi küçücük PSP taşıma olayı kalmadı. İthalatçı garantili cihazlar da pahalı PS5 dijital bile almaya kalksanız en az 25k ki cd okuyucu bile yok.

Şu an da 13 14K civarında sanırım. Bütçe ucu ucuna çıkıyorsa alınır da ne bileyim elde 20k para varsa biriktirip 2'ye yönelmek daha mantıklı bence. Lite iyi cihaz el konsolu dediğin biraz böyle olmalı. Ama günümüzdeki oyunlar artık çok donanım istiyor eskisi gibi küçücük PSP taşıma olayı kalmadı. İthalatçı garantili cihazlar da pahalı PS5 dijital bile almaya kalksanız en az 25k ki CD okuyucu bile yok.

Eskiler kırık olursa alınır orijinal alınacak ise zaten yeni model alınmalı.
Ama genç arkadaşlar ilk defa Nintendo deniyorlar ise kırık Lite veya OLED alıp geçsinler güçsüz falan ama böyle bir kütüphane yok hala oyun gelmeye devam ediyor çok rahat revize switch 2 gelene kadar idare edecektir.

Çok ağır. Çıkar kullan aleti değil.

Akşam eve geldim açayım oynayayım insanları alıyor bunları ve bu aleti alan herkesin mutlaka oyun oynayabileceği konsolu bilgisayarı var zaten. Vizyonunuz çok dar bence. Nintendo kapitalist politikaları sebebiyle boykot edilmeli. Ama "almayın şu mantıklı bu mantıklı" demek, siz zenginlerin hayatını görseniz sabah akşam laf yetiştirmekten çeneniz kopar. El alemin parası sizi yoruyor :D
Bilmiyorum benim de kardeşime switch 1 oled aldık ama grafikler vs. çok kasıyor bence ve oynayış zevkli değil. Ayrıca oyunların çoğu da çok pahalı.

Bilmiyorum benim de kardeşime switch 1 oled aldık ama grafikler vs. çok kasıyor bence ve oynayış zevkli değil. Ayrıca oyunların çoğu da çok pahalı.
Oyun konusunu bilemem eğlenceli oyunları var gibi duruyor ama kasma olayı doğru Switch 1 çok güçsüz cihaz çıktığı dönem de böyleydi. Switch 2'nin de pek farkı yok ama şuanda 30 Fps vereceği oyun yok bir süre idare eder yani. Switch 1 zamanı PS4 Pro falan vardı o cihaz çok güçsüz kalıyordu. Zelda falan çıkınca cihaz yamuldu tabii PS4 PS5 muhabbeti gibi olmaya başladı destek alıyor ama güçsüz kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı