Nintendo Switch almadan önce bilmem gerekenler

Peki oyunları dijital almak daha mı mantıklı öyle daha mı ucuza geliyor?
Market değiştire değiştire alırsan evet. https://www.youtube.com/channel/UCYtRIS7oHz74nlG6Rt-26hA Bu kanala bakmanı öneririm.
Ayrıca gizaladan almak için fazladan 1000 TL ödemeye değer mi demek istediğim bu cihaz bozuluyor mu yukarıda drift probleminden bahsetmişler ondan soruyorum.
Drift probleminin çözümü vardı. O yüzden rahat olun o konuda. Dediğim gibi satıcı konusunda emin değilim.
 
@PustiPowerV2
Dediğiniz kanala bakacağım şimdi. Dediğiniz gibi drift probleminin çözümü varsa 1000 tl fazladan vermeye gerek yok. Doha Elektrik satıyor dediğim fiyata (2339 tl) tüm yorumlar çok olumlu (sadece Nintendo switch için değil tüm ürünleri ve mağaza puanı da) bu yüzden trendyoldan alacağım çok teşekkür ederim. 🥰
 
@PustiPowerV2 attığınız kanal canlı yayındaymış girdim baktım. Ne güzel adabı varmış abilerin 2 dakika izledim. ^^
 
Cihazda ciddi bir oyun kıtlığı var. Zelda haricinde düzgün bir oyun serisi yok zaten. Bazı eski AAA oyunların portları var ama son derece eski oyunlar. Nintendo'nun kendi oyunlarını seviyor olabilirsiniz ancak telefondaki indie oyunlardan pek bir farkı yok. Cihazın kendisinden çok oyunlarına bakmanızı tavsiye ederim. PS4'den Xbox One'dan PC'den kalkıp buna oturursanız oyunlar sizi üzecektir.
 
Nintendo Switch Lite kullanıcısıyım oyun kıtlığı yok sadece size hitap etmeyen oyunlar vardır banada hepsi hitap etmiyor çünkü, Zelda oynamalısın genelde çoğu kişi bunun için ve mario oyunları için alıyor ben Mario Kart severek oynadım Mario Luigi's Mansion çok iyi tavsiye ederim farming türünü seviyorsan tabi ki Animal Crossing ben memnunum alalı 3 ayı geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım drift'tir vs eğer sürekli oyun alacağım diyorsan 128 yetmeyebilir ama bende yaklaşık 10 tane oyun var 12 yada daha 70 75 gb'ı boş buna karar verip tercih edebilirsin bazı oyunlar 15 20 gb geneli 2 3 1 gb arası değişiyor. Benim switch'imde Stardew Valley, Binding Of Isaac Afterbirth, Pokemon Sword, Animal Crossing, Moonlighter, Tetris, Dead Cells, Hades, Torchlight II, Scoot Pilgrim, South Park var keyifle oynuyorum. Lite ele iyi oturuyor sırf aile oyunlarınıda oynarım dersen harici normal switch alabilirsin ama handheld modda elin yorulabilir. Ben genelde çok kasmadan rusya veya irlanda eshop'tan satın alıyorum. Kutuluda takas olayı var fakat oyunlar gerçekten pahalı.
 
Ama handheld modda elin yorulabilir. Ben genelde çok kasmadan Rusya veya İrlanda Eshop'tan satın alıyorum. Kutuluda takas olayı var fakat oyunlar gerçekten pahalı.
@Batwo

Handheld mod ne demek oluyor tam olarak bilmiyorum ne yazık ki.

Rusya ve İrlanda eshoplarında Türkiye de 500 TL civarında olan bir oyun kaç TL oluyor az çok?

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🥰
 
@Batwo

Handheld mod ne demek oluyor tam olarak bilmiyorum ne yazık ki.

Rusya ve İrlanda eshoplarında Türkiye de 500 TL civarında olan bir oyun kaç TL oluyor az çok?

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🥰
Dock'a takmadan elde kullanma anlamında handheld mode dediğim, yani eshop price gibi siteler var oradan en uygun ülkeleri görüp nintendo sitesinden ülkeni değiştirip satın alabiliyorsun mesela yakın zamanda aldığım south park oyunu rusyada yanlış olmasın 920 ruble falan olmuştu 95 tl gibi bi fiyata almıştım yanlışta hatırlıyor olabilirim normalde mesela 20 euro falansa öyle çözebiliyorsun uyguna. Genelde arkadaşların önerdiği reviewbro'ya mail ilede ulaşabilirsin yardımcı olacaktır, kendisi hızlı dönüyor maillere.
 
Son düzenleme:
Dock'a takmadan elde kullanma anlamında handheld mode dediğim, yani eshop price gibi siteler var oradan en uygun ülkeleri görüp Nintendo sitesinden ülkeni değiştirip satın alabiliyorsun mesela yakın zamanda aldığım south park oyunu Rusya'da yanlış olmasın 920 ruble falan olmuştu 95 TL gibi bir fiyata almıştım yanlışta hatırlıyor olabilirim normalde mesela 20 Euro falansa öyle çözebiliyorsun uyguna. Genelde arkadaşların önerdiği Reviewbro'ya mail ile de ulaşabilirsin yardımcı olacaktır, kendisi hızlı dönüyor maillere.

Çok teşekkür ederim 🥰
 

Geri
Yukarı