Nintendo Switch Lite verip PlayStation 4 almak mantıklı mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
Meslek
Satış Operasyon Uzmanı
Arkadaşlar merhaba, elimde Nintendo Switch Lite'ım var. Sizce takasta saydırıp sıfır PS4 almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Nintendo oyunlarını pek sevmiyorsan ver gitsin. Ancak Nintendo oyunlarını seviyorsan baya bir düşün. Başka bir konsolda oynayamacaksın. Nintendo oyunları başka konsola da çıkmaz. Senin oyun zevkine bağlı.

Valla yolda giderken oynarım falan dedim evde oturup oynuyorum oda garibime gitti ya da iş yerinde bi oynayabilirsem oynuyorum, nintendo'ya özel bi zelda ve animal crossing oynyorum diğer oyunlar yine pc 'de olanlar.. ps4'de işte ne oynarmı onu düşünüyorum last of us 2 falan oynamadım diğer oyunları oynadım oynamadığım az kalmıştır, ps4 deki performanslarını bilmiyorum tabi ama Kanyon Overgame mağazasını bilen bilir. Pro modeli var 2. el ya da direk sıfır ps4 alabilirim. Para harcamadan ekstra, pro modelin Cuh 7016b serisi olması beni düşündürdü ilk çıkan sürüm ve gerçekten Nintendo Switch oyunları çok pahalı dijital olarak alsamda en dip fiyat düzgün oyunlar 10, 11 eurodan başlıyor. Bu fiyatlara ps4'te kutulu oyun bulabiliyorsunuz.

Vallahi yolda giderken oynarım falan dedim evde oturup oynuyorum oda garibime gitti ya da iş yerinde bir oynayabilirsem oynuyorum, Nintendo'ya özel bir Zelda ve animal crossing oynyorum diğer oyunlar yine PC'de olanlar. PS4'de işte ne oynarmı onu düşünüyorum Last of Us 2 falan oynamadım diğer oyunları oynadım oynamadığım az kalmıştır, PS4'deki performanslarını bilmiyorum tabii ama kanyon overgame mağazasını bilen bilir. Pro modeli var 2. el ya da direk sıfır PS4 alabilirim. Para harcamadan ekstra, Pro modelin cuh 7016b serisi olması beni düşündürdü ilk çıkan sürüm ve gerçekten Nintendo Switch oyunları çok pahalı dijital olarak alsamda en dip fiyat düzgün oyunlar 10, 11 Euro'dan başlıyor. Bu fiyatlara PS4'te kutulu oyun bulabiliyorsunuz.

Hocam bence satmayın. Satarsanız bile Nintendo Switch almak için satın. Hem iş yerinde hem de evde oynarsınız. Last of Us 2 de konsol uzay üssüne dönüyor. Üstelik Switch'e özel 1.parti oyunlar çıkmaya devam ediyor.

Valla yolda giderken oynarım falan dedim evde oturup oynuyorum oda garibime gitti ya da iş yerinde bi oynayabilirsem oynuyorum, nintendo'ya özel bi zelda ve animal crossing oynyorum diğer oyunlar yine pc 'de olanlar.. ps4'de işte ne oynarmı onu düşünüyorum last of us 2 falan oynamadım diğer oyunları oynadım oynamadığım az kalmıştır, ps4 deki performanslarını bilmiyorum tabi ama Kanyon Overgame mağazasını bilen bilir. Pro modeli var 2. el ya da direk sıfır ps4 alabilirim. Para harcamadan ekstra, pro modelin Cuh 7016b serisi olması beni düşündürdü ilk çıkan sürüm ve gerçekten Nintendo Switch oyunları çok pahalı dijital olarak alsamda en dip fiyat düzgün oyunlar 10, 11 eurodan başlıyor. Bu fiyatlara ps4'te kutulu oyun bulabiliyorsunuz.
Kanka eğer sen bir pc oyuncusuysan ve 60 75 fps'e alıştıysa ya ps4 pro alıcaksın ki bence oyunları ve kendi fiyatını hesaba katınca inanılmaz pahalı gereksiz pahalı bi cihaz oluyor yada bilgisayarına yatırım yapabilirsin çoğu arkadaşım ps4 pro alıp sadece fifa oynamıştı çünkü ps4ten oyun oynamak yerıne bilgisayardan oynamak daha çok hoşlarına gidiyordu bi yandan istedigi podcastı dınleyıp bi yandan oyun oynayan arkadaşlarım falan var yani yinede sen bilirsin ama sadece 1-2 oyun için ps4 alıp o oyunların kendısıne göre olmadıgını anlama sonradan

Hocam bence satmayın. Satarsanız bile Nintendo Switch almak için satın. Hem iş yerinde hem de evde oynarsınız. Last of Us 2 de konsol uzay üssüne dönüyor. Üstelik Switch'e özel 1.parti oyunlar çıkmaya devam ediyor.
Benimde durak noktam tam olarak bu zaten birde ssd'li konsollar gelmişken eskiye dönmek birde sıfır aldığım cihazı vermek beni duraksatıyor mutluyum alsında animal crossing falan dead cells falan oynuyorum. Zararda etmek istemiyorum. GOW, Uncharted serileri, Last Of Us Remasterad, Days Gone, Bloodborne, Spiderman olsun çoğunu PS4 prom varken oynamıştım. Sonra pc toplamak için satmak durumunda kalmıştım vs. şuan orta halli bir bilgisayarım var. Kararsızdım sonra fiyat olarakta uygun diye switch lite almıştım. Bi fikir almak istedim sizlerdende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı