Nintendo Switch Lite verip PlayStation 4 almak mantıklı mı?

Benim de durak noktam tam olarak bu zaten bir de SSD'li konsollar gelmişken eskiye dönmek bir de sıfır aldığım cihazı vermek beni duraksatıyor mutluyum alsında animal crossing falan Dead cells falan oynuyorum. Zararda etmek istemiyorum. GoW, Uncharted serileri, Last of Us remasterad, Days Gone, bloodborne, Spider-Man olsun çoğunu PS4 prom varken oynamıştım. Sonra PC toplamak için satmak durumunda kalmıştım vs. şu an orta halli bir bilgisayarım var. Kararsızdım sonra fiyat olarak da uygun diye Switch Lite almıştım. Bir fikir almak istedim sizlerden de.

Hocam PC niz varsa PS 4 almayın derim zaten çoğu exclusive oyunu oynamışsınız. Nintendo Switch daha uzun ömürlü olacaktır dediğim gibi satarsanız bile bence normal Switch almak için satın. Nintendo'nun en büyük eksisi 3.parti oyunlar zaten onları PC'den oynayabileceğiniz için önerim satmamanız yönünde.

Hocam PC niz varsa PS 4 almayın derim zaten çoğu exclusive oyunu oynamışsınız. Nintendo Switch daha uzun ömürlü olacaktır dediğim gibi satarsanız bile bence normal Switch almak için satın. Nintendo'nun en büyük eksisi 3.parti oyunlar zaten onları PC'den oynayabileceğiniz için önerim satmamanız yönünde.
Doğru diyorsunuz, biraz yerimde durmamın vakti bencede sürekli birşeyler istemek yerine zaten bütçe konusunda da elim bol değil artık switch dediğiniz gibi şuan daha mantıklı. Teşekkür ediyorum herkese cevaplarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı