Nintendo Switch mi ekran kartı mı?

Bütçe
5500

jrurahera

Hectopat
Yer
İstanbul
5500 Türk lirasına ekran kartı almayı düşünüyorum ama böyle Zelda gibi oyunlara son aralar aşırı fazla ilgim arttı. Nintendo Switch Lite mı alayım ekran kartı mı?
Niye olacağını da yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rx 6600 tavsiye ederim. Ama sisteminizi Se bilmemiz gerek. Nintendo oyunlarını da emulatör ile oynayabilirsiniz. Forum da rehberleri vardı.

Switch oyunları çok pahalı Steam'de zamlandı yine de Switch mağzasından ucuz eğer Zelda oynamak istiyorsanızda emülatörle oynayabilirsiniz. Artı olarak ekran kartı için diğer parçalarınız (işlemci, anakart vs. )nedir?

Edit: Bir de Switch'lerde bildiğim kadarıyla tuşlarında bir süreden sonra sıkıntı çıkabiliyor eğer Lite alırsan bu problem yaratabilir kollar ayrılmadığı için normal Switch olsa kolları yenileyebilirsin ama Lite'da öyle değil.

5500 Türk lirasına ekran kartı almayı düşünüyorum ama böyle Zelda gibi oyunlara son aralar aşırı fazla ilgim arttı. Nintendo Switch Lite mı alayım ekran kartı mı?
Niye olacağını da yazarsanız sevinirim.
Oyunları karşılayabileceksen switch alabilirsin. Ama bana göre ekran kartı daha iyi gibi duruyor.

Ekran kartı alabilirsin. Ama eğer ben kasalı bilgisayarımla pek zaman geçiremiyorum, sürekli şehir değiştiriyorum falan dersen Nintendo alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı