Nintendo Switch OLED almak hala mantıklı mı?

Oyunlarını alabilirim. Fakat Zelda hariç oyunlarını oynayacağımı sanmıyorum. Steam Deck daha mantıklı geliyor.

İmkanınız varsa ROG Ally satın alın. Fiyat farkının hakkını veriyor.

Switch hem oyunları hem konsol olarak ayrı bir tat. Switch ve Switch OLED'in bir alternatifi yok.
1.
Konsolun her bir parçası ayrı bir amaç için üretilmiş. Değişik kombinasyonlarla kullanabiliyorsunuz. Bu yüzden Switch'i İsviçre çakısına benzetiyorum. Nintendo, Switch konsoluyla, yüksek donanımsal özelliklerin büyük satış rakamlarına ulaşmada tek başına yeterli olmadığını ıspatladı. Emülatör kullansanız dahi Switch'teki tadı alamıyorsunuz.
2.
Nintendo'nun kendine özel olan ve her seferinde oyun dünyasında devrim yaparak yüksek puan almış oyunlarının olması.

Bu yüzden Nintendo Switch'i bence diğer konsollar ile kıyaslamak yanlış. 125 milyon satmış.

Hocam Steam Deck şu an Nintendo oyunlarını Switch'den daha performanslı çalıştırıyor. Ben olsam Steam Deck alırdım.
Kirby forgotten land gibi bir çok özel nintendo oyununu 20 fps altında emüle ediyor Steam Deck, lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin. Bir kaç özel oyun sadece 60fps çalışabiliyor.

Kirby forgotten land gibi bir çok özel nintendo oyununu 20 fps altında emüle ediyor Steam Deck, lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin. Bir kaç özel oyun sadece 60fps çalışabiliyor.
Elbette sorunlu oyunlar olacaktır ancak genel itibariyle Steam Deck gayet iyi performans veriyor Kirby dahil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı