Nişanlımdan ayrılmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla ilişkiye girme anlamında kızın ilkisiniz. İlişkinizdeki mesafe ve iş yoğunluğu sebebiyle zaman zaman aranızda oluşan iletişim kopuklukları kızı strese ve kaygıya sokmuş. Ve bu yüzden saçma sapan şeyler yapıyor ailene haber verip geri vazgeçmesi ayrılıktan vs normal şeyler değil. Ama acaba onu bu psikolojiye sürükleyecek ne yaptın? Bence yerden göğe kadar haklı. Büyük vebal almışsın. Yazık olmuş. Umarım o kızın elini bırakmazsın.

Kaydolduktan 3dk sonra ilk mesajını buraya yazmışsın. Fazla acemisin her kimsen :)

Hakkınızda hayırlısı olmuş ama en az 22-23 yaşınızda olduğunuzu sanıyorum. Ortalaması 15-16 yaş olan foruma açmanız bence doğru olmamış ama tercih sizin tabiki😄.

Ailem de ileride daha çok sıkıntı çekeceğimi söylüyor.

Ailen haklı, bu kızla çok sıkıntı çekerdin. Kız muhtemelen anlayışsız birisi, anlayışsız biriyle de bir ömür geçmez. Gördüğüm kadarıyla da ayrılmışsınız, doğru olanını yapmışsın. Kız okulun olduğunu bildiği halde seni darlıyorsa da bırak öyle kız olmasın. Kariyerin daha önemli.

Hocam sırf merakımdan üye oldum. Son durum nedir? Kız size musallat oldu mu

Hocam sırf merakımdan üye oldum. Son durum nedir? Kız size musallat oldu mu
Yok hocam daha sonra hiç görüşmedik ortak bi arkadaşımızın vasıtasıyla kız hakkında duyduğum tek haber 1 ay önce nişanlanmış olması.

Güncelleme: Dün evlenmiş.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı