Nitro 5 AN515-55 LoL düşük FPS

100 FPS ne yazık ki dakika 2 3'den sonra o civarsa seyrediyor. Oyun başında boş alana Zoom yaptığımda ise 140-150 civarlarında. Resimdeki kullanıma bakarsanız dahili GPU'yu kullanıyor. Aygıt yöneticinsen devre dışı bırakırsam dahili GPU'yu bilgisayar kullanılmayacak duruma geliyor.

Veriler;

Hocam oyun başı 150 başlayıp sonradan düşüyorsa çok da takılmayın, ikinci bir 8 GB RAM daha iyi performans verecektir. 1650 Ti ekran kartında sizden daha güçlü bir işlemci ile oynuyorum RAM 8 GB, ben de bahsettiğiniz değerlere yakın FPS alıyorum. Oyun başı 160-170 sonradan 100 kadar iniyor, kasma donma vesaire yoksa çok takılmayın. Ekstra bir 8 GB RAM sizin için iyi olur ben çok ihtiyaç duymadığım için takmadım ama madem yüksek değerler istiyorsunuz alın.

Hocam bilgisayarımda 16+16 çift kanal RAM mavcut. İşin garip tarafı da burada zaten tek kanal kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı