Aynı laptop bende de var. Arkadaşlar bu Acer kronik sorunlu kesinlikle kim ne derse desin. 4 kere sıvı metali yeniledim 2 farklı marka ile ama sonuçlar aynı performans modunda termal kısmaya kesinlikle giriyor. Hatta en sonunda işlemci ve soğutucu blok arasına 0.10 mm bakır saç koydum 2 tarafına da sıvı metal sürdüm daha iyi baskı yapsın diye. Oyun oynarken iyi mi derseniz sıcaklık Max 92'yi geçmiyor Cyberpunk 2077 de ortalama 85 de dolaşıyor. Ama test uygulamalarına girince o işlemci her zamam termal kısma yiyor ama sonuçlar normal macuna göre tabii ki de çok iyi. BIOS 2.13 de kalmış onu güncelleyeceğim. Yaptığım bütün testler performans modunda yaptım. Arkadaşın dediği gibi Donanım Arşivi aynı işlemciye MSI laptopta sıvı metal uygulamış sonuçları daha iyi çünkü soğutma bloğu daha iyi ama Acer arka fan çıkışlarının üzerinde ki bakır borularının arasına 1 tane daha bakır boru koymak yerine boş bırakmış. Oradan 3 adet bakır boru geçiyor arasına 1 tane daha girecek kadar boşluk ve fan ızgaraları biraz daha uzun olabilirdi arkaya doğru. Uzun lafın kısası bu Acer Nitro 5 laptopun 12700H işlemcili modeli kronik ısınma sorunlu soğutma bloğu yetersiz, işlemciyi ne yaparsanız yapın 95 dereceye çıkıyor güç kısmadığınız sürece.