Niye dövüş merakı var?

Daha fazla  
Meslek
Pokémon Antrenörü
Bizim sınıfta bahadır adlı bir çocuk var. Babası fabrikatör. Çocuk okulun en uzun boylusu. Ama böyle bir zengin çocuk nasıl olurda nazik değil de kaba ve dövüşçü olur? Bir çocuğu (hem de engelli bir çocuğu) hastanelik etti. (afedersiniz ayıp olacak ama benim de büyük bir maddi varlığım var ama dövüş yanlısı değilim.) Çocuk yoldan geçerken bile tekme atıyor. Her gün küfür edip kavga ediyor. Öğretmenim illallah etti. Sınıfta bıktı. Ne yapmalıyız?

Bu tipleme sonradan görme tiplemesi. Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım var sizin anlattığınız özelliklere sahip babası neredeyse milyoner fakat sonradan görme oldukları için özel okul yerine devlet okullarına gönderiyorlar. Bu süreçte sınıftaki düşük kesime yüksek kesime sürekli kabadayılık yapıyor falan. Yapacağın bir şey yok. Bu bahsettiğim arkadaşımın kuzeni sınıf arkadaşımdı o bunun kadar değildi çok mütevazi biriydi sınıfta aç olan insanları doyururdu. Çok fazla olay çıkardı ama okul yönetiminin yapabileceği bir şey yoktu. Hatta sınıf öğretmenimiz bu konuda o sınıfta yokken özel konuşma bile yapmıştı. Onun babası zengin hayatı rahat siz ona uyarsanız sizin garantiniz yok gibisinden. Bu dediğim 2017'de falan yaşandı. Yapılabilecek bir şey yok.

Bizim sınıfta bahadır adlı bir çocuk var. Babası fabrikatör. Çocuk okulun en uzun boylusu. Ama böyle bir zengin çocuk nasıl olurda nazik değil de kaba ve dövüşçü olur? Bir çocuğu (hem de engelli bir çocuğu) hastanelik etti. (afedersiniz ayıp olacak ama benim de büyük bir maddi varlığım var ama dövüş yanlısı değilim.) Çocuk yoldan geçerken bile tekme atıyor. Her gün küfür edip kavga ediyor. Öğretmenim illallah etti. Sınıfta bıktı. Ne yapmalıyız?

Savcılığa verin. Babası uğraşır yaşı küçükse de. Bunları yaparken MEB'e başvurun.

Derhal o çocuğu müdüre şikayet edin ondan mağdur arkadaşlarınızla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı