Niye hep ben dışlanıyorum?

Merhaba arkadaşalar. Kime iyilik yaptıysam kimin için uğraştıysam niye herkes benim ona gösterdiğim ilgiyi bana göstermiyor. Oyunda ağlar silah atarım. Bekler der 1 saatte olsa beklerim. Ama ben 1 dakika beklenmem. Niye böyle bir şey var. Ben de mi umursamayım bunu mu istiyorlar. Ben de mi onlar gibi davranayım. Önerileriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum. Bu yüzden kimseyle arkadaş olmak istemiyorum. Kendi başıma yuvarlanıp gideyim diyorum. Bir de bunu yapan akrabanız olunca gerçekten koyuyor. Siz ona destek olun o sizi salak yerine koysun. :(
Bak ben 8. sınıfta kendimi aptal gibi kullanılırdım hep millete aşağılandım durumunuzu çok iyi anlıyorum. Dışlanmak ve aşağı görülmek cidden çok zoruna gidiyor insanın mesela ben liseye kadar bir tane kızla konuşmadım konuşamazdım, maç yaparlardı almazlardı ama iş birşey istemeye geldi mi ayağıma kapanırlardı. Yani istediklerini yapma en başta kendi çıkarın ne ona bak, geçen gün beni kız meselesi hariç takmayan kendisi için disiplinlik olduğum çocuğun fişini çektim. İnsanlarla konuş özelikle 1-2 sene beraber olduğun kişilerin içine karışamayabilirsin ama yeni bir ortamda kendini düşük görme ben liseye geçtiğimden itibaren insanların içine karışabilir oldum. Kimseye iyilik yapma sana bir şey yapmıyorsa hatta iletişimi kes dünya o insandan ibaret değil.(evet uzun olmuş nerden kısalır diye baktım ama kısaltamadim çok boş yaptıysam kusura bakmayın.)
İnsanlar iyi şeyleri hak etmezler.
Herkes olarak gruplandırmak yerine seni kullanan insanlar denebilir.
 
Kendine saygın olsun biraz hiç kimse vazgeçilmez değildir mesafeni iyi koruyacaksın, duruma göre hareket edeceksin, insanları değerlendirmeyi öğren, hayır demeyi bil.
Çok doğru insan değerlendirme yapamazsan doğru ortama geçemiyorsun. Ben insanları değerlendirmeyi öğrendiğimden beri hem bana karışanlara karşı kozlar elde ettim hemde kullanılma mevzusuna son verdim.
 

Geri
Yukarı