No Signal hatası

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi hafta sonları.
Dün bir konu açmıştım onu düzenleyip tekrar açmak istedim. Dün oyun oynarken bir anda ekran gitti ve No Signal yazdı. Dünden beri denediğim şeyler:
Ekran kartının farklı portunda farklı kablolarla denemek.
Monitörün farklı portunda farklı kablolarla denemek.
Başka monitör ve televizyonda denemek.
BIOS pilini çıkarıp takmak.
RAM slotunu değiştirmek. RAM olmadan açmaya çalışmak.
BIOS Default ayarlarda denemek.

Bunları denememe rağmen en fazla BIOS a kadar görüntü geliyor daha sonra görüntü gelmiyor. Güvenli Modda çalıştırmayı denedim ama maalesef açılmıyor oda. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama 2 gün önce Windows kendi kendine bir güncelleme yaptı daha sonra yeniden başlattım ama 1 saat sonra Youtube'ta video bile izlemiyorken bir anda dondu PC bende restart attım. Daha sonra oyun oynadım ama hiçbir sorun olmadı. Anlayanların yardımlarını bekliyorum ne yapabilirim?

Bileşenlerim: RX 590 Nitro + Ekran kartı
R5 1600 R2 İşlemci
Gigabyte B450 S2H anakart
Adata XPG Gammix D10 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM

Bende de aynı sorun var. Benim sorunum Windows güncelledikten sonra oldu ve yaptığım güncellemeyi geri aldığımda sorun düzelmişti. Galiba sıkıntı AMD ve Windows'un uyuşmazlığı.

Ekran kartımda VGA girişi yok maalesef. Onboard olarakta kuramıyorum işlemciden dolayı. Bende Windowsu yeniden kurmak istiyorum ama USB yi takınca BIOS'tan seçiyorum açılırken yine No Signal diyor yükleyemiyorum.

Ekran kartımda VGA girişi yok maalesef. Onboard olarakta kuramıyorum işlemciden dolayı. Bende Windowsu yeniden kurmak istiyorum ama USB yi takınca BIOS'tan seçiyorum açılırken yine No Signal diyor yükleyemiyorum.
Yeniden Windows kurdum ve KB4530684 update kaldırınca ekrana görüntü geliyor. Bir süre Windows update kapatıcam. Benim sorunum böyle çözüldü. Seninde sorunun Windows yüzünden mi oluyor bilmiyorum. Ama başka bir monitör ile deneyebilirsin.

BIOS ekranını geçmiyor geçse aslında kaldırabilirim bende eski sürüme dönerek. Bunun bir yolu var mı? BIOS tan falan geri alabilir miyim bilgisayarı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı