Noctua NF-P12 redux-1700 PWM nasıldır?

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Aktif kullandığım kasa üzerindeki fanlardan bir tanesinin RGB'sinde ufak bir ışık kesme meydana geldi. Küçük olsa dahi görüntüsüne takıldığım için 3 adet Noctua fan sipariş verdim. Bu fanları hava girişi olarak ön panelde kullanıp, halihazırda elimde olan 3 Rampage fanı ise 2 üste, 1 de arkaya olmak üzere toplam 3 egzoz olarak takacağım. Kullananlar var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel fanlar.

Açıkçası 820₺'yi ona vermek yerine 720₺'ye 4dB daha yüksek ama daha fazla statik basınç ve hava akışı değerine sahip Akasa Viper fanlarını tercih ederdim.

Gayet güzel fanlar.

Açıkçası 820₺'yi ona vermek yerine 720₺'ye 4dB daha yüksek ama daha fazla statik basınç ve hava akışı değerine sahip Akasa Viper fanlarını tercih ederdim.

Aslında dediğiniz ile bu fan arasında kaldım. Yorumları daha olumlu olduğu için bunu tercih ettim.

Konudan bağımsız olarak 4 pinli olarak aldım bu fanları. Kasada tam olarak nereye bağlayacağım. Mevcut RGB bağlantısı ile ilgisi var mı ?

Dosya Ekleri

• 8D4E6499-3476-4ABF-B6D2-503F6AA65B20.jpeg
    8D4E6499-3476-4ABF-B6D2-503F6AA65B20.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
RGB bağlantısı ile alakası yok boşta olan CPU_FAN, SYS_FAN veya CHA_FAN girişlerine takmanız gerekir.

Bu tip çoklayıcı alıp tek girişten kullanabilirsiniz fanları.

RGB bağlantısı ile alakası yok boşta olan CPU_FAN, SYS_FAN veya CHA_FAN girişlerine takmanız gerekir.

Bu tip çoklayıcı alıp tek girişten kullanabilirsiniz fanları.
Bilmediğimden alakasız girişleri sormuşum hocam 😀 Teşekkürler.

Dediğiniz ürünü aldıktan sonra fotoğrafta görülen RGB fanlarımın tümünü Led kablosuda dahil olmak üzere fan çoklayıcıyla bir olarak toplayabilir miyim. Benim şuan kullandığım portta reset tuşuna bağlı olan LED kablosunun girişini attığınız cihazda göremedim. Yoksa ona hiç dokunmayıp yeni aldığım fanlarla attığınız cihazı mı toplayayım.

Son düzenleme:
Bu fanların tek eksi yönü redux serisinde titreşim önleyici kenarlıklar ve vidalar bulunmuyor bunun dışında gayet başarılı fanlar, ben de kullanıyorum, eğer bütçeniz var ise bir model üstü A12x25 alınabilir eğer daha da yüksek bütçeniz var ise phanteks t30 alıp unutabilirsiniz tekrar fan alma işini.

Bu modeli kullanan arkadaşlar var mı ? Ön panelden fotoğraf atabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı