Noctua NH-U12S vs Arctic Freezer 34e-Sports Duo

Truffade

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
263
Çözümler
9
Merhabalar. Ryzen 5 3600 için bu iki soğutucu arasında kaldım, Noctua daha iyi bir tercih gibi görünüyor. Hangisi daha performanslı olur? Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Noctua 396 TL
Arctic 430 TL
 
Ben bugün Reeven Hans RC-1205 modelini sipariş ettim. Sizde bir göz atabilirsiniz. Burada bulunan listede "Tier 5" kısmında bulunuyor ve sizin almayı düşündüğünüz modellerle aynı Tier'da. Ayrıca fiyatı bir nebze daha uygun.
 
Arctic'in tadını almış biri olarak bende oyumu 34 Duo'dan yana kullanıyorum. Bir de kendi kişisel görüşüm ben borular direk işlemciye temas etmeyince soğutmuyor tribine giriyorum :) Noctua hava soğutmada dünya çapında en iyi firma diye geçer çoğu yerde.
 
Noctua'yı 2 yıldır kullanıyorum, çok güzel. Normal modda, masa üstünde 30-35 derece arası işlemci. Oyunlarda pek dikkat etmedim; ama 60 üzerine falan pek çıkmıyor sanırım.

Dünya çapında en iyi fanları üreten firmalardan birisi ayrıca. Arctic 34'de kötü değil aşağı yukarı aynı performansta çalışacağına inanıyorum, fakat Noctua'dan pahalı satması mantıklı değil benim gözümde.
 

Geri
Yukarı