Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe

Tek eğlence Fenerbahçe. Bir de her sene şampiyon olcaz diyip kendilerini gazlıyorlar ya, daha da eğlendiriyorlar bizi. :D
 
Adam topu alıyor leblebi gibi adam geçiyor sanki karşısında Messi var öyle çalımlar yiyorlar.

Messi gelse bunları çalımlaya çalımlaya kendi oyununu oynatmaya başlardı😀 şöyle bir düşünüyorum da aslında sanki forumdan 3-5 halı sahada forvet oynayan adam bulsak bunları yine bakkalda çırak yapardı😀
 
Takım kendi kendine oynuyormuş, hocanın etkisi 0'mış bunu anlamış olduk. Orta sahada bütün topları toplayan Fred varken takımın plansızlığı göze batmıyormuş. Son 5 maç iyi oldu, erkenden neyin ne olduğu anlaşıldı. Hocayı göndereceksin, bu kadar.

Ha, manu'ya şu kadar atardık, bayern'e şu kadar atardık vs. demeyeceğim ama eksiksiz kadroyla Konferans'ta şu an 5 te 5 yapıp gruptan çıkardık.
 
Takım kendi kendine oynuyormuş, hocanın etkisi 0'mış bunu anlamış olduk. Orta sahada bütün topları toplayan fred varken takımın plansızlığı göze batmıyormuş. Son 5 maç iyi oldu, erkenden neyin ne olduğu anlaşıldı. Hocayı göndereceksin, bu kadar.

Ha, Manu'ya şu kadar atardık, Bayern'e şu kadar atardık vs. demeyeceğim ama eksiksiz kadroyla Konferans'ta şu an 5'te 5 yapıp gruptan çıkardık.

Zaten kalite belli bir yere kadar örtebilir sorunları ama kaliteli oyuncular gidince bir anda yıkıldı takım. İsmail hocanın acil bir plan yapması lazım.
 
Zaten kalite belli bir yere kadar örtebilir sorunları ama kaliteli oyuncular gidince bir anda yıkıldı takım. İsmail hocanın acil bir plan yapması lazım.
İsmail hocanın acil istifa etmesi lazım :D Yerine de Sergen mi geliyor artık kim gelecekse, şimdikinden daha kötü olacağını sanmıyorum.
 
İsmail hocanın acil istifa etmesi lazım :D yerine de sergen mi geliyor artık kim gelecekse, şimdikinden daha kötü olacağını sanmıyorum.

Birkaç maç daha yenilirse FB tayfa;

#İsmailkartalistifa

Şu an hala bir kesim İsmail hocada hiç suç yok olarak görüyor ama biraz daha yenilirse bu takım her yerde bunu göreceksiniz.
 
Vallahi şu fener ve fenerliler olmasa günlük dozumuzu alamayacağız he, güzel. :D
Eskiden acıyorduk, üzülüyorduk ama son birkaç senedir her sene diğer takım ve taraftarlarına zorbalık yapıp yine her sene şampiyonuz diye sezona başlayıp hiçbir şey yapamadıkları için artık gülüyoruz ve dalga geçiyoruz. Rutin eğlencemizdir Fenerbahçe.
 

Geri
Yukarı