Norm Ender Neden Sevilmiyor?

Norm ender uzun yıllar sonra gelip bütün piyasaya salladı. Mekanın sahibi güzeldi. Fakat aşırıya kaçıp başka diss parçaları yaptı.

Eskiden güzeldi. Şimdi popüler kültürü dissliyorum diye popüler kültürün ana ögesi oldu. Şarkısı ergenlerin ağzından ayrılmıyor artık. HawLi olma çabalarında bir adım oldu. Artık ben de sevmem.
2010'larda da sevilmiyordu. Maafakızanlar V2, Ceg'in 2017'deki dissleri vs.
Norm ender uzun yıllar sonra gelip bütün piyasaya salladı. Mekanın sahibi güzeldi. Fakat aşırıya kaçıp başka diss parçaları yaptı.
Mekanın sahibinden sonra disstrack yayınlamadı. Bilgisi olan arkadaşlar yazsa ya :)
Zamanında laf söylediği her şeyi şimdi kendisi yapması, sürekli diss ve birilerine sataşma ile prim yapması ve sadece parası bitince müzik yapması yani sürekliliği olmaması, ayrıca rap stilinin kötü olması.
Hocam 2010'larda da sevilmiyordu. Jokzilla P4 2014'te çıktı.

Popüler kültürü dissledi. Şarkısını defacto reklamına sattı. Bütün saygım o reklamı görür görmez bitti.

Normun yaptığı tek şey 2-3 yılda bir çıkıp popüler olan rapcılara diss atıp parayı cukkalayıp ortadan kaybolmak 2 sene sonra yine bir dissle gelir ama dissleri güzel :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı