Note 2 vs iPhone 6 plus ?

Beyza Çeliker

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce hiç İos kullanmadım. Şu an Note 2 kullanıyorum. Note 2 den İphone 6 plusa geçmek mantıklı mı? O kadar para vermeye değer mi? Görünüş marka falan için değil elbette. Donanımsal olarak, beni uzun süre götürmesi lazım senelerce. Note 2yi alalı daha 1 sene oldu. Biliyorum iphone fiyatı düşmez kolay kolay ama değer mi sizce? Ben bi telefonu aldığımda 5-6 sene oh demek istiyorum başka telefon düşünmek istemiyorum ama android 2.seneye kasar diyorlar fiyat kaybetti zaten yeterince sizce ne yapmalıyım :( yani sorunun kısası ; ios mu android mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 2 sizin işinizi görüyor ise değiştirmeye gerek yok. Onun haricinde 5-6 sene rahat çalışan telefon günümüzde yok gibi birşey. 0'dan alacak olsanız size iPhone önerebilirdim ama Note 2'yi değiştirmeyi (Sıkıntı yoksa) gerek görmüyorum.

Fiyatı sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Ancak bence o telefon fiyatını haketmiyor. Yeni çıkan telefonlardan birisini alabilirsiniz.

Ben şahsen iphone öneririm. Kendim de Samsung kullanıyorum ama gerçekten kanser bir telefon...
Samsung kanser cihaz diyorsunuz. Note 4 'e demi kanser cihaz diyeceksiniz? Kullandığınız cihaz Samsung'un orta-düşük seviyesi cihaz ise haklisiniz. Ama Note 2 şuan kullanabilecek bir cihaz.

Note 2 sizin işinizi görüyor ise değiştirmeye gerek yok. Onun haricinde 5-6 sene rahat çalışan telefon günümüzde yok gibi birşey. 0'dan alacak olsanız size iPhone önerebilirdim ama Note 2'yi değiştirmeyi (Sıkıntı yoksa) gerek görmüyorum.
Şu an gerçekten bi sorun yok ama 1 sene sonra tamamen fiyat kaybedecek şu an bile 650 zor veriyorlar 550 bile dediler kafayı yediğinde başka bir telefon almam ve bunu satmam çok zor olacak o yüzden kafama takıldı

Ben şahsen iphone öneririm. Kendim de Samsung kullanıyorum ama gerçekten kanser bir telefon...
ne kadar oldu alalı? yani kaç senedir kullanıyorsunuz?

Şu an gerçekten bi sorun yok ama 1 sene sonra tamamen fiyat kaybedecek şu an bile 650 zor veriyorlar 550 bile dediler kafayı yediğinde başka bir telefon almam ve bunu satmam çok zor olacak o yüzden kafama takıldı

Telefonu 2. el satmak yerine onu bir kenara koyup, lazım olduğunuz zaman kullanmanız daha iyi olacaktır. (diğer telefon bozulur, şarjı biter, 2. hat alırsınız...) O telefon en az 1-2 sene daha götürür.

Telefonu 2. el satmak yerine onu bir kenara koyup, lazım olduğunuz zaman kullanmanız daha iyi olacaktır. (diğer telefon bozulur, şarjı biter, 2. hat alırsınız...) O telefon en az 1-2 sene daha götürür.
o zaman bu bozulana kadar bekleyip o süre zarfında da iphone 7 veya 6s için para mı biriktireyim yani? Hiç olmadı 6 plus o.o

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı