Note 3 mü LG G2 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ernyngn

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Note 3 ve LG G2 arasında kaldım. Ürün satış sonrası hizmet falan hangisinde daha iyidir ve hangi ürünü aldıktan sonra memnun kalırım sebepleriyle birlikte söylerseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5S diyorum.

Ürün sonrası hizmet, LG'de kötüdür diye düşünüyorum. Çok sıkıntı yaşayan insanlar var. Samsung daha iyi hizmet sağlayacaktır. Ancak ürün olarak sorarsanız, ben Samsung'u pek sevmeyen biriyim.

Donanım olarak Note III daha yukarıda bir telefon. Ancak bir çok insan Note III'ün Türkiye versiyonunun aşırı ısındığını ve işlemcisinin çok iyi olmadığını söylüyor. Yurtdışından alacaksanız, Note III tavsiye ederim. Gerçi Note III daha çok hoşunuza gittiyse almalısınız. Çünkü o donanım sizi kesinlikle pişman etmeyecektir diye düşünüyorum.

Ancak Türkiye'deki fiyatı ve işlemci , ısınma sorunlarını göz önünde bulundurursak LG G2 daha iyi bir tercih olacaktır bu iki telefon arasında.

*Bu arada iki telefonu da kullanmadığımı belirtmek isterim :)

Ürün sonrası hizmet, LG'de kötüdür diye düşünüyorum. Çok sıkıntı yaşayan insanlar var. Samsung daha iyi hizmet sağlayacaktır. Ancak ürün olarak sorarsanız, ben Samsung'u pek sevmeyen biriyim.

Donanım olarak Note III daha yukarıda bir telefon. Ancak bir çok insan Note III'ün Türkiye versiyonunun aşırı ısındığını ve işlemcisinin çok iyi olmadığını söylüyor. Yurtdışından alacaksanız, Note III tavsiye ederim. Gerçi Note III daha çok hoşunuza gittiyse almalısınız. Çünkü o donanım sizi kesinlikle pişman etmeyecektir diye düşünüyorum.

Ancak Türkiye'deki fiyatı ve işlemci , ısınma sorunlarını göz önünde bulundurursak LG G2 daha iyi bir tercih olacaktır bu iki telefon arasında.

*Bu arada iki telefonu da kullanmadığımı belirtmek isterim :)
Yorumunuz için teşekkürler. Bende şuan IPhone 4 var oda ısınıyor Note 3 te de böyle bir problem olduğunu duydum çoğu telefonda da vardır ama IPhone 4 den bir fark yaratmayacaksa ısınma konusunda, o zaman G2 alacağım siz ne düşünürsünüz?

- - - Güncellendi - - -

Kesinlikle LG G2 kullanıyorum çok güzel bir telefon. Performans anlamında 5s e 100 basar 5s 2 çekirdektir. G2 ise 4 çekirdektir.
Yorum için teşekkürler. Telefon benim çok hoşuma gitti tek hoşlanmadığım kısım arka hatları oval pek sevmiyorum köşeli telefonlar severim ve de telefonda ısınma problemi varmış diye duydum çoğu telefonda vardır ama rahatsız edici derecede mi ? Bende IPhone 4 var bazen rahatsız edeci derecede bir ısınma var G2 de böyle bir problem varsa başka modellere yöneleceğim.

Her telefon ısınır. Ancak 2000 TL civarlarında paralardan söz ettiğimizde, bu ısınmanın en aza inmesini hepimiz isteriz.
Ben, Samsung'un avrupaya farklı Türkiye'ye farklı sürümde telefon dağıtımı yapmasını çok hoş karşılamıyorum. Bende Snapdragon tabanlı Note III deneyimi yaşamak istiyorum belki.
Yani o kadar para verdikten sonra daha az sorunlu bir telefon olmasını tercih ederim.

Ama her iki telefonda işlemcisi zorlandıgında illa ki ısınacaktır, bu nedenle farklı telefonlara yönelmekte bir çözüm getirmeyecektir bence. Hangi telefon daha az ısınır bilemiyorum. Kullanıcıları bu konuda yorum yapsa daha mantıklı olur.

Ayrıca G2'nin 4 çekirdekli, Iphone 5S'in 2 çekirdekli olmasının da bir anlam ifade etmediğini belirtmeliyim. En azından benim için. Yani ikisi çok farklı telefonlar. Bir kere biri Android biri iOS. Kısacası talep edecekleri kaynak ve donanımda farklı oluyor. 2 Çekirdekli, 1.3 gHZ, 1 GB Ram gibi donanımlarla performans konusunda diğer tüm amiral gemilerine karşılık verebiliyorsa, Iphone için "G2 performans konusunda 100 basar" demek bence biraz haksızlık olur.

Kesinlikle LG G2 kullanıyorum çok güzel bir telefon. Performans anlamında 5s e 100 basar 5s 2 çekirdektir. G2 ise 4 çekirdektir.
Kendi telefonunu öveceksin diye başkalarını yanlış yönlendirmene şiddetle karşı çıkıyorum. Telefon alırken kulaktan dolma kelimeleri yan yana koyarak bir sonuca varamazsın.
Arkadaşın sorusuna gelirsek, telefonda neye önem veridiğini öğrenmem lazım. Kamera, mağaza, görünüş, boyut, tasarım, malzeme kalitesi olarak sıralamaya kalkarsan ilk 3'e hangileri girer?

Kendi telefonunu öveceksin diye başkalarını yanlış yönlendirmene şiddetle karşı çıkıyorum. Telefon alırken kulaktan dolma kelimeleri yan yana koyarak bir sonuca varamazsın.
Arkadaşın sorusuna gelirsek, telefonda neye önem veridiğini öğrenmem lazım. Kamera, mağaza, görünüş, boyut, tasarım, malzeme kalitesi olarak sıralamaya kalkarsan ilk 3'e hangileri girer?
Yorumunuz için teşekkürler. İlk sıraya malzeme kalitesi tabi ki de sonra tasarım sonra ise boyut ve de telefon çok ısınmaması yani ısınması normaldir ama rahatsız edici olmasın.

Tasarım ve malzeme kalitesi ise Note 3 elenir, G2 kalır. Ama tasarım ve malzeme kalitesi önemli ise Lumia 1020 öneririm.
Cevap için herkese teşekkür ederim. Bundan sonra Samsung benim için başlamadan bitmiştir. iPhone 6 veya LG G3 ü bekleyeceğim. Herkese teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı