Note 3 mü LG G2 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak kesinlikle Lumia'ya bulaşma uygulama sorunu olacaktır. Isınma problemi ise telefonla 4-5 saat oynarsan bütün telefonlar ısınır.

Lumia ufak tefek problemler çıkartabilir katılıyorum. Ancak sizi telefondan soğutacak kadar büyük problemler çıkartacağını düşünmüyorum.

Kaldı ki Windows Mağazasının geliştirilmesi yönünde çok büyük talepler var. Bunda etkili olan Microsoft-Nokia işbirliği ile çıkan güçlü Akıllı Telefonlarında etkisi var mutlaka. Bu yüzden Windows Mağazası çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Uygulama sorunları da çeşitli güncellemelerle giderilecektir zamanla. Bahsettiğimiz firma kalitesini birçok alanda kanıtlamış bir firma Windows Phone kullancılarını yüzüstü bırakacağını hiç sanmam.

Galaxy Note 3 derim... Her bakımdan LG G2'ye fark atıyor.
Hangi bakımdan (S-Pen) dışında ?

- - - Güncellendi - - -

Samsung'un bittiğini neye dayanarak karar verdin merak ediyorum. Tasarım tamamiyle zevk meseledir. Elbise, ayakkabı, araba gibidir. Sen henüz telefondan ne istediğini bilmiyorsun. Onu kafanda kesinleştir ona göre yönel. Daha çıkmamış telefonlara yöneliyorsun çok anlamsız bir sohbet.
Konuyu iyi okumanı tavsiye ediyorum yukarıda ne istediğimi yazdım.
Samsungun kasa kalitesi olarak iyi olmadığı için benim için bitti dedim tasarımı iyi fakat kasa kalitesi iyi değil.

- - - Güncellendi - - -

İşletim sistemleri farklı olduğu için donanıma bakarak yorum yapmak doğru değil.

Note 3 de android LG G2 de android

Tek farkı s-pen değil. Babamda Note 2 var ve o kadar düşürdü daha bir şey olmadı şükür. Eğer o telefonu alıp duvara 150 km/h ile atacaksan bırak onu 3310 bile dayanamaz. Ayrıca gerek arayüz gerek yazılım. olarak Samsung Android piyasında lider. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız direk Apple fan boyları gibi kasasına laf atmayınız.

LG g2 çok güzel bir telefon. Eğer bütçen varsa note3 almanı tavsiye ederim.

Yazılım olarak ve kasa kalitesi olarak Samsung kötü. Biliyorum o telefonu alopta bilerek yere düşürmeyeceksin ama farzetki hızla koşarken yada herhangi bir kazada düştü eğer o telefon kırılırsa veya çizilirse insan o markadan soğur ve bir daha yönelmez. Ve Samsung'un yazılımını koruyanlara söylüyorum. Bende Note 2 kullanıoyrum. Kaç ay beklettiler 4.3 için geldi gelemz olaydı keşke. Ve daha Note 3 için kitkat gelmedi. Bence Samsung'dan uzak durun.

- - - Güncellendi - - -

Yazılım olarak ve kasa kalitesi olarak Samsung kötü. Biliyorum o telefonu alıpta bilerek yere düşürmeyeceksin ama farzetki hızla koşarken yada herhangi bir kazada düştü eğer o telefon kırılırsa veya çizilirse insan o markadan soğur ve bir daha yönelmez. Ve Samsung'un yazılımını koruyanlara söylüyorum. Bende Note 2 kullanıoyrum. Kaç ay beklettiler 4.3 için geldi gelemz olaydı keşke. Ve daha Note 3 için kitkat gelmedi. Bence Samsung'dan uzak durun.

Konu tarafımca kapatılmıştır.

Sebep: Zaman aşımına uğramış bir konuyu yeniden gündeme getirilmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı