Note 3 n900Q Ram Kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SerhaTGvn

Hectopat
Yer
Talas, Turkey
Daha fazla  
Ram'in böyle kullanılması avantajı yoksa dezavantaj mi?

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1403281349925.jpg
    uploadfromtaptalk1403281349925.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 279
Son düzenleyen: Moderatör:
Etkin uygulama yok + Temizledim . Sonuç böyle.

uploadfromtaptalk1403283620001.jpg

Etkin olan programları bilemiyoruz tabii ama normaldir böyle kullanım. RAM arttıkça ona göre programlar da daha çok kullanıyor performans için. Xperia Z2'de de aynı durum var.
Ram temizleme uygulaması yüklemedim arasıra kendim temizle diyorum ama yuklemem gerekli mi?

Ben temizleyince her şeyi 1.25/2.75 GB kullanım değerine ulaștım. Seninki de normal bir değer. Samsung'un gereksiz uygulamaları var sende arka planda çalışan. RAM temizleme uygulaması çözüm değil. Greenify kullanmalısın. Ama telefonun hakimiyeti Root ile geçecek eline. Root atınca Greenify daha iyi çalışacak. Ayrıca o gereksiz uygulamaları kaldıracaksın. Asıl performansı o zaman görürsün. Geliștirici Seçeneklerinden de animasyonları kapat. Farkı göreceksin.

Eyvallah. Tesekkür ettim. Root olayini simdi yapip da garantisini yakmak istemem. Gelistirici secenek animasyon ayarini yaparim.

Bir sorum daha olacak . ☺ Tel yeni haliyle soruda cok . KNOX aktif etsemmi google baktim millet kaldırmaya bakmis .

Root garantiyi götürmüyor. Hatta Samsung da Bootloader kilidi olayı bile yok bildiğim kadarıyla. Sadece sayaç var onu da sıfırlayabiliyorsun. Ama KNOX aktifken bunları yapamıyorsun. Kapatman lazım bunları yapabilmek için. Herkes o yüzden kapatmaya uğraşıyor. :)

Egemen abi acikcasi telefon taze oldugundan root gibi seylerle kurcalamak istemiyom ☺Aslinda tek sorunum var oda isinma beni rahatsiz etti ama konu acip sordum normal dediler guclu islemcisi oldugu icin . Peki knox virus programimi tabletimde cm security yuklu .
Virus programi yuklemeye gerek varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı