Note 3 nasıldır, alınır mı?

Şahsen memnunum, zira bana geniş ekranı, stylusu ve iş özellikleri gerekiyordu. Bu özellikleri, el yazısı tanımayı kullanıyorum. Kullanmayacaksan, iş yapmayacaksan, sadece normal uygulamaları kullanıp oyun oynayacaksan neden tutup Note 3'e bakasın ki? İncelemede de bütün bunları üzerine basa basa söyledim zaten.

LG G2 her türlü oyun için yeterli bir telefon, illa üstü olsun dersen LG G3 de var. Kasa sağlamlığı ve su geçirmezlik senin için daha önemliyse Xperia Z1 ve Z2 de tercih edebilirsin elbette.

Samsung Galaxy S5 sahibiyim. Samsung'a yönelmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Aşırı ısınıyor öncelikle. Ayrıca Samsung her gün yeni telefon çıkarıyor.

O aşırı ısınma Qualcomm Snapdragon 800, 801 ve 805 kullanan bütün telefonlarda var. Herkes bir tanesini kullanıyor ve ona sövüyor gibi bir durum var.

İhtiyacım olan telefonu belirteyim isterseniz;

İşlemcilerden pek anlamam ama en güncel işlemciler olsun ki oyunlarda kasma takılma arayüzde aksamalar olmasın. Tasarım bakımından da elle tutulduğunda yada da masaya koyulduğunda tarz olsun. Onun dışında ciddi anlamda iyi kamerası olsun. ÇOK ÖNEMLİ: Video ve ses kayıtlarında çıkan ses kalitesi çok iyi olmalı, su geçirmezlik ve ayriyetten havuz içinde fotoğraf çekebilme, 4K olabilir illa olmalı demiyorum, A*K yükleyecek biri olacağım için oyunlarda sorun olmasın, oyunları iyi oynatabilecek bir ekranı olsun Note 3 e biraz da bu yönden bakmıştım, Note 3 ü biraz da USB 3.0 desteği sayesinde sevmiştim o istediğimi giderebilecek daha üstün bir özellik arıyorum Z2'de. İçinden çıkan kulaklık benim için çok önemli ayritetten kulaklık almak istemiyorum, 32 GB tercihimdir Micro SD kart girişi var ise 16 da olabilir. Aksesuar çeşitliği olmalı. Gorilla Glass 3 olursa çok ama çok iyi olur dayanıklılık önemli. Son olarakta Full HD Amoled Ekran.

Tercih etmediğim modeller: Nokia Lumia serisi, LG G serisi, General Mobile Discovery 1/Elite/2

Bütçe: 1800 TL (Küçük oynamalar olabilir 1820 TL vb.)

Şahsen memnunum, zira bana geniş ekranı, stylusu ve iş özellikleri gerekiyordu. Bu özellikleri, el yazısı tanımayı kullanıyorum. Kullanmayacaksan, iş yapmayacaksan, sadece normal uygulamaları kullanıp oyun oynayacaksan neden tutup Note 3'e bakasın ki? İncelemede de bütün bunları üzerine basa basa söyledim zaten.

LG G2 her türlü oyun için yeterli bir telefon, illa üstü olsun dersen LG G3 de var. Kasa sağlamlığı ve su geçirmezlik senin için daha önemliyse Xperia Z1 ve Z2 de tercih edebilirsin elbette.
LG G2-G3 vb. çok iyi telefonlar ama tasarım ve yazılım bakımından çok beğenmiyorum. Aslında haklısın lise öğrencisiyim iş yapacağım falan yok Note 3'ü özellikleri bakımından biraz sevmiştim fikirlerini gözden geçireceğim baktığın için teşekkürler.

İçinden çıkan kulaklıklar bir işe yaramaz. Her türlü kaliteli bir kulaklık istiyorsan ayrı alacaksın. 65 TL'ye Sennheiser al kurtul. Z2 amaçlarına uygun bir telefon. Oyunlar konusunda sıkıntı çekmezsin. Elediğin modelleri çıkarırsak geriye Z2 en iyi seçenek olarak kalıyor. Aksesuar çeşitliliği bol. Ayrı kamera lensi bile takılabiliyor. Saatler vs. birçok çeşit var.

Dayanıklık konusunda seni memnun edecektir. Diğer telefonlar gibi yere düştüğünde kendini bırakmaz. Kaç kere düşürdüm. Bir şey olmadı. Öyle söyleyeyim sana. Samsung için aynısı söylenemez ama. Düştüğü zaman ekranı çatlar.

İçinden çıkan kulaklıklar bir işe yaramaz. Her türlü kaliteli bir kulaklık istiyorsan ayrı alacaksın. 65 TL'ye Sennheiser al kurtul. Z2 amaçlarına uygun bir telefon. Oyunlar konusunda sıkıntı çekmezsin. Elediğin modelleri çıkarırsak geriye Z2 en iyi seçenek olarak kalıyor. Aksesuar çeşitliliği bol. Ayrı kamera lensi bile takılabiliyor. Saatler vs. birçok çeşit var.

Dayanıklık konusunda seni memnun edecektir. Diğer telefonlar gibi yere düştüğünde kendini bırakmaz. Kaç kere düşürdüm. Bir şey olmadı. Öyle söyleyeyim sana. Samsung için aynısı söylenemez ama. Düştüğü zaman ekranı çatlar.
Sana ulaşmak istiyorum bazı aklımdaki soru işaretlerini giderip telefon hakkında bilgi alabilirmiyim ? Ben mesaj atamadım da

Özel mesaj ile ulaşmana gerek yok. Forumda açık açık sorabilirsin yeni bir konu açıp aklındakileri. Diğer insanlar da faydalansın. Daha önceki konularda Z2 alacaklar için birçok şeyin cevabını verdim yalnız. Bir başlık altında olsaymış keşke hepsi. Tek tek mesajları da bulmak zor olur.

Sen dediğim gibi ayrı bir konu açıp aklındakileri sor şimdi.

Samsung aldığım güne lanet olsun. S3 mini aldım. 4 ay sonra çerçevelerde ufak soyulma oldu ardından 1 yıl oldu bütün boyası söküldü. Üstelik teknik servisi ve güncelleştirmeleri "LEŞ" atıyor. Z2 alma imkanın varsa al. Sony güncellemelere önem veren marka. Sağlamlığından ve güncellemelerinden kuşku duyma.

Sana SONY öneririm kesinlikle ekran boyutu sorun olmazsa Z1 Compact öneririm müthiş bir cihaz antutudan 35.000 gibi inanılmaz bir sonuç alıyor Note 3'ü bile geçiyyor antutuda :) Hem güncelleme sıkıntında olmaz Sony mümkün oldukça güncelleme gönderiyor :)

Benim de Note 3'üm var ve gayet memnunum. Z2' de ekran zaten Note 3'e göre küçük, üstüne birde tuşları ekranda. Yani iyice küçülüyor. Senin için bir kıriterse tabi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-08-11-09-19-06.png
    Screenshot_2014-08-11-09-19-06.png
    115,9 KB · Görüntüleme: 320
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı