Note 3'ten iPhone 5S'e geçiş

• Konuyu başlatan Nebraska
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 5.990
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N

Nebraska

Ziyaretçi
Merhabalar herkese, Note 3'ümün aşırı hantal gelmesi üzerine yeni bir telefon arayışına girdim. İlk başlarda Xperia Z1 düşünsem de MacBook Pro Retina'mı tamamlayacak bir iPhone'a sahip olmam gerektiğini anladım. Sizce Note 3'ü satıp iPhone 5S'e geçmeli miyim? Bütçemi aşırı bir derecede zorlayacak, ama Note 3 de kullanılabilir değil. Bir sürü sıkıntı yaşıyorum, mesela iTunes'daki Apple Loseless şarkıları FLAC isimli bir formata çevirdikten sonra atmam gerekiyor. Birisinin telefonunu aldıktan sonra iCloud'a ayrıca eklemem gerekiyor. Uygulama desteği çok kötü, ve de en önemlisi LTE değil...

- Güncelleme -

Yarın Ankara-Kentpark TeknoSA'dan cihazı alıyorum. 64GB, "Uzay Grisi", fiyatı 2749TL... Cihazı alıp biraz da kurcaladıktan sonra detaylı bir inceleme yazmayı planlıyorum...

- Güncelleme -

Cihazı satın aldım, boyut farkı pek yaşamadım, hemen alıştım. Tek bir soru kaldı aklımda; "Ben neden Note3 ile zamanımı harcamışım?"... En kısa zamanda inceleme yazacağım...​

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Note 3'ün en büyük sorunu senkronize olamaması. Mac kullandığımdan File Transfer'lerle uğraşmak ciddiden canımı sıkıyor...

Geçebilirsin sonuçta daha güncel bir telefon.

iPhone 6 ile birlikte 4.7" ve 5.7" modellerin çıkacağı iyice netleşmeye başladı.
Tim Cook'da "Apple has 'BIG plans' for 2014" demişti.
Note 3'den sonra 4" ekrana geçmek kör olmanıza sebebiyet verebilir.
5" den 4" e geçince bile telefonu iyice gözünüze sokmadan birşey okumak-izlemek zorlaşıyor.
Aceleniz yoksa 3-4 ay sabredin bence. Büyük ekranlı iphone'ları tercih edersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı