Note 4 Alınır mı?

• Konuyu başlatan SypeR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 18.260
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar konuyu kapatıyorum. Bazı özel sağlık sorunlarından dolayı telefona para yatırmak iş sonuçlanana kadar lüks bir vaziyette duruyor. Bu sırada da babam C6112'yi yaptırtmış. 20TL'ye Flex kabloyu değiştirmişler. Artık eski telefonla idare edeceğiz.

Sizleri de boşu boşuna yordum.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bütçe 2000TL dolaylarında. Elimdeki Samsung C6112 bozulduktan sonra :cry:* yeni bir telefon arayışı içine girdim. Babamda Note 2 var ve S Pen ile güzel şeyler ortaya çıkarabiliyorum. Elim büyük olduğu için küçük ekranlar kurtarmıyor. Birde Note gibi bir telefona alıştığım için hepten kurtarmıyor. Bu sebeplerden dolayı hazır yeni iken Note 4 alma düşüncesine girdim. Sizce değer mi?

Bu arada sakın ama sakın iPhone önermeyin. Ciddi ciddi Apple'a hiç ısınamadım ve ısınamam da. Ayrıca yeni iPhone 6 ve iOS 8 rezilliği ise bambaşka. Ama ne alana da karışmam o ayrı bir mevzu.

*: Cihazın 6. senesi dolduktan sonra ekran veya flex kablosu hakkı rahmetine kavuştu. Bu sebeple bu Cuma günü Cuma namazını müteakip cenaze namazı kılınacaktır. :cry:

Son düzenleme:
Alınır. Çok da iyi olur, ama 2400 TL civarı ülkemize gelir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bütçe 2000TL dolaylarında. Elimdeki Samsung C6112 bozulduktan sonra :cry:* yeni bir telefon arayışı içine girdim. Babamda Note 2 var ve S Pen ile güzel şeyler ortaya çıkarabiliyorum. Elim büyük olduğu için küçük ekranlar kurtarmıyor. Birde Note gibi bir telefona alıştığım için hepten kurtarmıyor. Bu sebeplerden dolayı hazır yeni iken Note 4 alma düşüncesine girdim. Sizce değer mi?

Bu arada sakın ama sakın iPhone önermeyin. Ciddi ciddi Apple'a hiç ısınamadım ve ısınamam da. Ayrıca yeni iPhone 6 ve iOS 8 rezilliği ise bambaşka. Ama ne alana da karışmam o ayrı bir mevzu.

*: Cihazın 6. senesi dolduktan sonra ekran veya flex kablosu hakkı rahmetine kavuştu. Bu sebeple bu Cuma günü Cuma namazını müteakip cenaze namazı kılınacaktır. :cry:
Alınır. Ben bir Apple kullanıcısıyım ve iPhone 6 Plus 64GB almak için kolları sıvadım ancak daha ucuz bir fiyatla kapıda dim dik Note 4 duruyor. O yüzden fiyat dolayısı ile bayağı ikilemde kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Note 4 öneririm. iPhone'nun yeni tasarımı benim çok hoşuma gitmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Note 4, iphone 6 plus tan daha iyi bir cihaz.
Neye göre değerlendirdiğinize bağlı. Eğer ram işlemci bakımından değerlendiriyorsanız benchmarklara bakmanızı, işletim sistemi özgürlüğünden falan bahsediyorsanız da kullanıp deneyimlemenizi öneririm. Bunu apple en iyidir diye değil cidden dışarıdan bakıyorsunuz 2.5 ghz işlemci var birinde diğerinde 1.4 ghz ama önemli olan bu işlemcilerin ramin falan işletim sistemi ile çalışma uyumu ve mimarisi. Fiyat farkı çok olmasa açıkçası android tercih etmem herhalde.

Note 4 oldukça güzel bir cihaza benziyor. Zaten performansı tartışılmaz. Bence güzel bir tercih olur.
Performans olarak 2 sene önce çıkmış olan Note 2 bile yeni AnTuTu'dan 26.000 küsür alıyorsa yorum yok demektir. :) Bu arada fikir için teşekkürler.
Alınır. Çok da iyi olur, ama 2400 TL civarı ülkemize gelir diye düşünüyorum.
Her yerde aynı para 2.300 TL. Ama en erken ön siparişi Vatan veriyor. Bir kaç firma daha ön siparişe düşürsün telefonu en hızlı gönderenden vereceğiz inşallah siparişini telefonun bu gidişle. :)
Alınır. Ben bir Apple kullanıcısıyım ve iPhone 6 Plus 64GB almak için kolları sıvadım ancak daha ucuz bir fiyatla kapıda dim dik Note 4 duruyor. O yüzden fiyat dolayısı ile bayağı ikilemde kaldım.
iPhone 6 Plus ne kadar mantıklıdır bence tartışılır. Hele ki şu alüminyum çerçevenin eğilme olayından sonra. Gerçi her telefonda esneme söz konusu ama önemli olan esnemeye verilen pay.
Bence Note 4, iPhone 6 Plus'tan daha iyi bir cihaz.
Fikir için teşekkürler.
Ben de Note 4 öneririm. iPhone'nun yeni tasarımı benim çok hoşuma gitmedi.
Fikir için teşekkürler. Tasarım bir zevktir ve tartışılamaz. :)

Çıktığında Note 3 aldım. Isınma problemi vs yaşadık hepsi zamanla çözüldü. O arada 2200TL'ye aldığım telefon 1600TL'ye kadar düştü. Diğer telefonları hiç sohbet konusu yapamam. Eğer kaleme alıştıysan note serisinin hakkını veriyorsan note 4 en iyisi olacaktır.

Bütçe varsa alınabilecek en iyi android telefonlardan birisi, tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı