- Makaleler
- 13
Daha fazla
Note 5 tabiki. LG gibi kronik sorunlarla dolu telefona bulaşma sakın.![]()
N0te 7 ile karıştırıyor olabilir misiniz ?Bu üç telefondan en performanslı olan ve en iyi kameraya sahip olan model LG G5'tir. Kesin konuşmayayım fakat Note 5'in batarya sorunlu bir telefon olduğu ve bu Samsung tarafından da kabul görüp satışı durduruldu diye biliyorum. Yeni sürümü satışa çıkarıldıysa başka tabi.
V20 ile G5 arasında hafıza haricinde teknik anlamda pek bir fark yok. Elbette daha sağlam kasa, ikincil ekran ve daha iyi bir ses kalitesi avantaj olarak nitelendirilebilir fakat bu fiyata göre değişir.
G5 ile arasında fazla bir miktar yok ise alınabilir fakat Türkiye'ye yüksek bir fiyattan gireceğini düşünüyorum şahsen.
V20 henüz satışa sunulmadığı için bu üç model arasından en mantıklı seçimin G5 olacağını söyleyebilirim.
Düzelttim, teşekkürler.N0te 7 ile karıştırıyor olabilir misiniz ?
Evet, sorunlu olan Note 7. Yakın zamanda tekrar satışa sunulabilir şeklinde söylemler dolaşıyor.Yanlışım olduysa kusura bakmayın. Tam olarak emin değilim, bataryası sorunlu olan model Note 7'miydi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.