Note 5 mi G5 mi v20 mi?

Hangisi?

• LG g5

• Samsung note 5

• LG v20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
@0x2121 NOTE Edge donanım olarak NOTE 5 modelinden daha geride bir telefon. NOTE 5 çok daha üstün bir telefondur. NOTE Edge yerine de direk NOTE 4 alman daha iyi olur. NOTE 4 modeli de donanım olarak daha iyi Edge modelinden.

Bu üç telefondan en performanslı olan ve en iyi kameraya sahip olan model LG G5'tir.
Note 5 hem performans hem de kamera açısından iki modelden daha geride.
V20 ile G5 arasında hafıza haricinde teknik anlamda pek bir fark yok. Elbette daha sağlam kasa, ikincil ekran ve daha iyi bir ses kalitesi avantaj olarak nitelendirilebilir fakat bu fiyata göre değişir.
G5 ile arasında fazla bir miktar yok ise alınabilir fakat Türkiye'ye yüksek bir fiyattan gireceğini düşünüyorum şahsen.
V20 henüz satışa sunulmadığı için bu üç model arasından en mantıklı seçimin G5 olacağını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Bu üç telefondan en performanslı olan ve en iyi kameraya sahip olan model LG G5'tir. Kesin konuşmayayım fakat Note 5'in batarya sorunlu bir telefon olduğu ve bu Samsung tarafından da kabul görüp satışı durduruldu diye biliyorum. Yeni sürümü satışa çıkarıldıysa başka tabi.
V20 ile G5 arasında hafıza haricinde teknik anlamda pek bir fark yok. Elbette daha sağlam kasa, ikincil ekran ve daha iyi bir ses kalitesi avantaj olarak nitelendirilebilir fakat bu fiyata göre değişir.
G5 ile arasında fazla bir miktar yok ise alınabilir fakat Türkiye'ye yüksek bir fiyattan gireceğini düşünüyorum şahsen.
V20 henüz satışa sunulmadığı için bu üç model arasından en mantıklı seçimin G5 olacağını söyleyebilirim.
N0te 7 ile karıştırıyor olabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı