Note 5 mi G5 mi v20 mi?

Hangisi?

• LG g5

• Samsung note 5

• LG v20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Antutu testinde Note 5 90 bin falan aliyor. G5 130 bin civari o yuzden dedim tabi testlere guvenmemek gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar performans farkı %20 (!)'de olsa Note 5 asla G5 yerine tercih edilmemelidir. Bu Samsung veya LG kavgası değil, Note 5, G5'den bir nesil geride olan bir model. Her ne kadar başarılı olsa da hiçbir açıdan G5 ile kıyaslanmamalı. Ghost screen sorunu ise yok sayılamaz tabiki.

G5 ile ilgili iyi bir şey söyleyene demediğinizi bırakmıyorsunuz ama hepiniz samsungu yalıyorsunuz resmen. Ben Samsung s3 ve s4 ve s5 kullandım ve şuan LG G5 kullanıcısıyım ghost screen sorunu dışında hiçbir sorun yok telefonumda ve ghost screen sorununu Google Play'dan mavi ışık filtresi uygulamasını indirerek çözebiliyorsun ve bir daha yaşanmıyor. Buna ne diyeceksiniz?

G5 ile ilgili iyi birşey söyleyene demediğinizi bırakmıyorsunuz ama hepiniz samsungu yalıyorsunuz resmen. Ben samsung s3 ve s4 ve s5 kullandım ve şuan lg g5 kullanıcısıyım ghost screen sorunu dışında hiçbir sorun yok telefonumda ve ghost screen sorununu goovle playdan mavi ışık filtresi uygulamasını indirerek çözebiliyorsun ve bir daha yaşanmıyor buna ne diyceksiniz
Kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen. Samsung'u yalıyorsunuz ne demek!!

Bende LG G5 kullanıyorum Android 7.0 var ve membubun programla sorunum halloldu. Note 5 yerine Note 4 almak daha iyi 2'si de güzel telefon Note 4 daha hoşuma gidiyor ama G5 boru değil. İyi telefon antutuda su an 145 bin puan alıyor. Note 5 80 bin gozukuyor ama nedense test ettim. Note'te baya hizli cihaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı