Note 5 mi G5 mi v20 mi?

Hangisi?

• LG g5

• Samsung note 5

• LG v20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Lg g5 tavsiye ederim ghost screen sorunu denilen sorun telefon çok ısındığında oluyor oda belli belirsiz ama performans kamera vs çok iyi telefon

Note 5 tabiki. LG gibi kronik sorunlarla dolu telefona bulaşma sakın.

2 Yıldır G4 Kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı abimde de G5 var ondanda hiç bir sıkıntı çıkmadı böyle ön yargılı olmadan önce acaba tecrübe sahibi oluyor musunuz ?

Ön yargı değil. Şikayet var sitesine gir bak kimde en çok şikayet var. Ayrıca orası olmasa bile teknik serviste çalışıyorum, gelen telefonların yarısından fazlası LG ve çoğu kullanıcı hatası olmadan bozulan telefon bunlar.

Bu üç telefondan en performanslı olan ve en iyi kameraya sahip olan model LG G5'tir.
Note 5 hem performans hem de kamera açısından iki modelden daha geride.
V20 ile G5 arasında hafıza haricinde teknik anlamda pek bir fark yok. Elbette daha sağlam kasa, ikincil ekran ve daha iyi bir ses kalitesi avantaj olarak nitelendirilebilir fakat bu fiyata göre değişir.
G5 ile arasında fazla bir miktar yok ise alınabilir fakat Türkiye'ye yüksek bir fiyattan gireceğini düşünüyorum şahsen.
V20 henüz satışa sunulmadığı için bu üç model arasından en mantıklı seçimin G5 olacağını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
N0te 7 ile karıştırıyor olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…