Note 5 mi G5 mi v20 mi?

Hangisi?

• LG g5

• Samsung note 5

• LG v20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Dostum bu bahsettiğin bozulan telefonlar G5 Ghost Screen ve G2 Kasa Gıcırtısı... Bunlar geçmiş de olan problemler fakat V20'de böyle sıkıntılar yok ! LG'nin 1-2 Telefonunda böyle sıkıntılar oldu diye tüm LG Serisini ve Markayı karalamak doğru bir şey mi ?

V20'nin kamera koruması çatlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2:35 den itibaren izleyiniz, sıkıntılar var !

LG genel olarak bugüne kadar sürekli problemler ile tanınmış bir firma. Casper kadar kötü değil kesinlikle ama çok fazla problem oluyor cihazlarında. Bir değil iki değil üç değil. Her bir modelinde bir sıkıntı var. Güvenilirliğini kaybetti bence. Ben de Note 5 öneririm. Çok başarılı bir cihaz bana kalırsa. Kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.

Son çıkan telefonlarında ghost screen sorunu çıktı diye LG'ye sorunlu diyemeyiz. LG'ye sorunlu diyip Samsung önermeniz ise ayrı bir ironi.

Son çıkan telefonlarında ghost screen sorunu çıktı diye LG'ye sorunlu diyemeyiz. LG'ye sorunlu diyip Samsung önermeniz ise ayrı bir ironi.
Bence asıl sizin Samsung'a başarısız diyip Lg için başarılı demeniz ironi. Not 7 hariç hangi amiral gemisi modelinde sorun çıktı cihazın. Zamanında Lg G4 de, şu anda da Lg G5 V10 ve V20 modellerinin hepsinde bir kronik problem oluşuyor.

LG fanboyluğu yapmayı artık bırakınız.

Sadece Ghost Screen olsa neyse. Bootlop, anakart yanması, kasa çatlakları gibi pek çok sorun mevcut.

LG fanboyluğu yapmayı artık bırakınız.

Sadece Ghost Screen olsa neyse. Bootlop, anakart yanması, kasa çatlakları gibi pek çok sorun mevcut.
Ben LG sorunsuz diye birşey demedim ki. Neden böyle bir kanıya vardınız ? Samsung'un zamanında aşırı sorun çıkaran telefonlar ürettiğini söylemek istedim, bu yanlış bir bilgi mi sizce ?

Kardes sakin G5 veya V20 alma. Ghost scren var. Note 5 iyidir ama G5 note'den cok daha hizli cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…