Note 5 mi G5 mi v20 mi?

Hangisi?

• LG g5

• Samsung note 5

• LG v20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
LG V20 9 Aralıkta çıkıyor bence beklemelisin ama baştan söyleyeyim fiyat en az 2799 en fazla 3299 ona göre bekle.

Note 5'in V20'den daha iyi olduğunu iddia edenler....... Diyecek bir şey bulamadım açıkçası.

Yorumları okuduğumda duygulandım. Samsung'u ne kadar övmüşsünüz gerçekten. Emin olun konuşulan tüm cihazları kullandım ve yanlış düşünüyorsunuz. Samsung'ta S serisi ve Note serisi var. Sizce bu 2 seri aynı kalitemi ? LG ise 2 seri. G ve V serisi. Sizce G3 ile V10 aynı kalitemi? G4 kullanıcısıyım ve ghost screen sorunum vardı. Servise gönderdim 611 anakart serisi takmışlar ve cayır cayır. Diyeceğim şu dostlar, 135 derece kamera - arayüz - çift ekran - su geçirmeme gibi ince şeyleri önemsiyorsan LG den şaşma. Neden mi ? Güncellemesiyle olsun servisiyle olsun iyi bir marka. Kronik sorunumu var ? Ver servise yeni üretilenini yollasınlar kafan rahat etsin. Daha iyi bir cihaza mı ihtiyacın var? Git google pixel lx al.

Bu cihazlardan en iyisi v20 ama g5 den fazla bır farkı yok .Note 5 i bunların arasına koymak bile yanlış . Lg özellik bakımdan iyi ama yıllarıdrı ghost screen sorunu çekiyor v20 de varmı bilmiyorum ama g5 de var .Size önereceğim android cihaz arasıında htc 10 yada s7 edge arasında tercih yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…