Note 7 Alınır Mı?

Bu yerli malı savsatasıyla birçok kişiyi dolandırmaktalar, halen de 5 para etmez ürünlere sırf yerli tabiri vurgulandığı için onlarca para verilmekte.

Ürün değerini hak ediyorsa parası verilip alınır.
Bence de. Ayrıca yerli malı olunca parası Türkiye'ye değil, şirkete gidiyor. Hem de daha az vergi ödüyorlar.

Arkadaşlar ailemden başka yerde yaşadığım için bilgisayarımı götürme şansım yok. O yüzden benim için telefon çok önemli. Ve ben bir telefon aldığımda en az 3 sene kullanıyorum. Bundan önceki telefonum 5s idi ilk çıktığı zamanlar almıştım ancak kendi dikkatsizliğim yüzünden telefonla denize girdim ve 2,5 3 aydır (belki daha fazla) telefonsuz geziyorum. iPhone 7 tercihim su geçirmeme iddiaları ve iPhone kalitesi (Kim ne derse desin, iPhone'lar uzun süre kullanılabiliyor. Android gibi değil). O yüzden okul başlamadan da telefon almam gerek. Yurtdışından getirme imkanım çok yok ancak Türk olduğumuz için imkanları zorlamak bizim kanımızda olduğundan bende zorlayacağım.

Note 7 şuan o kadar tehlikeli bir cihaz ki Samsung Türkiye'den: "Telefonu kullanmayı durdurun, kapatın ve hemen değişim programına dahil edin." şeklinde bir açıklama yapıldı. Ama illa alacağım diyorsanız bu sorunun tamamen çözülmesi için beklemenizi öneririm. Zaten büyük ihtimalle çabucak indirime giricek.

Apple su geçirmez demiyor suya dayanıklı diyor ve su hasarı garanti kapsamında değil. Note 5 al bilgisayar gibi telefon büyük ve hızlı 5S'in küçücük ekranından sonra Note serisi süper olacaktır.

Adamlar ne diyecek kullanın yansın patlasın mı diyecek? Kullanmayın der tabi. Bu hafta içinde büyük ihtimalle yeni parti ürünler gelir ve değişimler yapılır stoklar tazelenir.

Açıkçası daha önce abimle telefonları değişme kararı alıp bir süreliğine Note5 kullanma fırsatım olmuştu ancak pek memnun kalmadım. 5S'e geri döndüğümde uçaktan sağlam zemine basmış gibiydim. Pek gücen vermemişti bana. Apple suya dayanıklı mevzusu düşmelere karşı olan dayanıklılığı benim için önemli olan. Çünkü sakar bir insan olduğumdan her an telefonun üzerine bir şeyler dökülebiliyor. Note 7'yi tercihlerimin arasına almamım sebebi 30 dakika su altı garantisiydi ancak Android işletim sistemi olduğu için çokta sıcak değilim Note 7'ye. Bir de bu batarya konusu Samsung'a güvenimi bayağı zedeledi.

En azından para o Türk şirketine gidiyor. Bana kalırsa 3.700 bir TELEFON alıyorsun sonuçta alo diyeceksin 3.700 TELEFON DAHA NELER.
Maksadınız alo demek ise 1000 TL'lik telefona da gerek yok. Yerli firmalar kullanıcıların isteklerini karşılayabilecek ve kendine özgü bir tasarıma sahip model çıkarırlarsa zaten alınır fakat çıkıp da KAAN ismiyle telefon satmaya çalışırsa yerli firmalarımız malesef ki tutulmamaya devam edecekler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı