Note 7 alınır mı?

AzeriTürk

Decapat
Selam herkese. Azerbaycan'dan selamlar. Arkadaşlar oyun ağırlıklı fiyat performans telefon alacağım. 2 gündür kararsızım. Note 7 telefonlar var çok uygun fiyatlı fakat Note 7'de çok sorun okuyorum. Ghost screenden tutun, ısınma donma sorununa kadar. Hem de uzun süre beni götürsün istiyorum. 2-3 yıl kadar. PUBG ağırlıklı test ediyorum telefonu ama Note 7 bayağı kasma ısınma sorunu yaşatıyormuş. Bilmiyorum Note 7 mi alsam yoksa Note 8 mi veya mi 8 Lite mı Galaxy A50'de listemde var. Kararsızım yardımcı olun lütfen. Sorun çıkarmayacak kasma ısınma donma Ghost screen gibi bir sorunlar yaşatmayacak net bir telefon almak istiyorum bu arada 2 ci el alıyorum.

Aleyküm Selam
Olabildiğince yeni ürünler tercih edin. Bataryaları ciddi sorun yaşatabiliyor. Li-Po veya Li-İon bataryalar durdukları yerde bile ömürlerini tükettiklerinden yeni üretilmiş ürünler tercih edin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı