Note 7 İade Edilmeli mi?

Sizce napmalıyım?

• Para iadesi

Oy: 10 21,3%
  • Yeni note 7 ile değişim

Oy: 20 42,6%
  • Parayı al iPhone 7'yi bekle

Oy: 17 36,2%

• Oy verenlerin toplamı
    47

crewkinq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar note 7 kullanıyorum çok hoşuma gitti telefon ama Samsung'u aradım aldığım yere iade etmemi söylediler. Bende Samsung'un mağazasından almıştım götürdüm fişin fotokopisini çektiler ad soyad tel no aldılar sizce parasını geri mi alıyım yoksa yeni çıkıcak note7 ile değişim mi yapsam? Ben şu an parasını almayı düşünüyorum aynı fiyata çıkacakmış zaten ama bide TRT vergisi gibi bir durum var bide iade edip biraz daha bekleyip iPhone 7 plus mı alsam üstüne 700 TL filan ekleyip ?
Bu arada Samsung'u tebrik ediyorum Türkiye'de sorun olmamasına rağmen para iadesi ve değişim yapıyor cidden çok iyi bir durum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Istersen tam para iadesi alabilirsin. Veya Note 7'den memnun isen yeni seri Note 7 bekleyebilirsin. Tercih senin.

iPhone 7 için ise yorumum şu: Tasarım rezalet otesi olmus, yazilimda gelistirme yok, arayuz hepten stok Android'e kayiyor. Tamamen iFanları soymaya yonelik bir cihaz olacak.

Note 7'yi iade edip yeni seriyi almanı tavsiye ederim. Pil sorunu ile birlikte cihazın diğer sorunları varsa onları da çözeceklerini düşünüyorum.

Istersen tam para iadesi alabilirsin. Veya Note 7'den memnun isen yeni seri Note 7 bekleyebilirsin. Tercih senin.

iPhone 7 için ise yorumum şu: Tasarım rezalet otesi olmus, yazilimda gelistirme yok, arayuz hepten stok Android'e kayiyor. Tamamen iFanları soymaya yonelik bir cihaz olacak.
Hocam iOS'da Androide dönüşüyor diyorsun yani.

İade et. Yenileri dağıtıma çıkınca gidip alırsın yenisini, sorunsuz olanını. Telefon sende iken bir şey olabilir. Belki fiyat da düşer. Müşteri bu kadar bekledi. Elimizden kaçırmayalım filan gibisinden.

Note 7 alıp devam etmen bence daha mantıklı en azından 2 sene destek verirler cihazda kötü bir cihaz değil. İphone 7 içinse tasarımı bence rezalet tabi fiyatda arttı napacak bu ülkenin insanları.

Bilmiyorum şuan. Bugün sordum aldığım yere tahminen bayramdan sonra gelecekmiş yeni cihazlar. Şuan dünyanın en iyi iki telefonu vardır 1.si yenilenecek olan Note7 diğeri çıkacak olan Iphone7 benim görüşüm bu. Bir de şöyle düşünüyorum para iadesi alsam Note7 fiyatı artar mı azalır mı ? TRT vergisi ne zaman çıkacak bir de ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı