Note 8 eksi yanları nelerdir?

Önce iPhone 7 Plus'um vardı, önceki telefonlarım kötü olduğu için ilk defa parayı basıp telefon aldırmıştım pedere. Arkadaşta gördükçe heveslendim Note8'e gel dedim takaslayalım. Büyük de risk aldım çünkü telefonu Almanya'dan getirtmişti. Garanti konusu sıkıntılı yani geçmiyor burada. Şimdi 50₺'ye cam taktırdım ama nasıl lanet, bildiğin ekrana bastırıyorum ki algılasın. Söküp atasım geliyor sonra tırnakların ekranı çizdiği aklıma geliyor. Elime o kadar para geçerse direk yaptırırım onu eğer dediğiniz gibiyse.

Tavsiyem istanbul içindeysen forum istanbulda standı var direk gidip yaptır. Kavis olayından dolayı daha çok söküp atarsın 50+50+50 bakmışsın hesap kabarmış. Ben note 8 aldığımda ilk emaar samsungda yaptırmıştım. Sonra onlar ömür boyu değişim şartını kaldırdılar ama forumdaki stand uygulamaya devam ediyor. Hatta geçen aya kadar değişim 10tl idi fakat geçen hafta eskidiği için ön kısmı değiştirmek istedim 15tl olmuş. Ek olarak s3 frontier saatimi de komple kaplatıyorum ekran+bezel+köşeler komple 50-60tl gibi bir şeydi. Tek dikkat etmen gereken değişim yapacağın zaman eski malzeme mutlaka telefonun üzerinde iken git direk onlar söksünler.

Benim için Samsung olmasıdır. Bireysel bakmıyorum olaya, Note 8 gerçekten çok güzel bir cihaz gibi hissettirmişti bana. Bu modeli sunan firma ve bu firmaya kullanıcıların bakış açısı onu yere gömüyor. Yalan yok, bu modeli iPhone hazırlamış olsaydı. Birkaç pürüzü daha düzeltir ve kullanıcıya en rafine haliyle sunardı. Marka algısı da eklenince, gayet güzel bir cihaz ortaya çıkardı. Potansiyeli vardı, donanımı hala güçlü sayılır ama yanlış marka ve işletim sistemi altında eziliyor sadece.

Herkes dert yanmış ekran koruyucudan dolayı. Kendi kullanım tarzımı söyleyim. Spigen kılıf aldım. Yaklaşık 100 TL gibi bir fiyata. Tank gibi koruyor telefonu. Edge tarafları açık kalacak şekilde ekran koruyucu taktırdım. Zaten ben edge fonksiyonu kapalı kullanıyorum. O yüzden ekran koruyucuyu taktırdığım günden beri 1 kere sökülmedi sorun yaşamadım. Telefonun her tarafını kapatmaya çalışmayın. Belli ki sorun oluyor bu şekilde. Yan tarafları açık kalacak ekran koruyucu taktırın. Dokunmatik hassasiyetinde bir değişiklik olmadı. Sadece kalemde çok az etkiledi. Oyunlarda yada normal kullanımda bugüne kadar takılmadı , ısınmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı