Notebook'a yeni ekran kartı nerden alınır ?

eminilhan

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
492
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Yeni bil bilgisayar alıyorum anneme bir Notebook. Ekran kartı 840M. Benimki 630M. Onu alır, anneme ekran kartı çok lazım olmayacağından değiştiririm dedim. Sizce arasında çok fark var mıdır ? Veya Notebookuma yeni ekran kartı nereden nasıl alabilirim ?
Sizce şimdiki bilgisayarımın sistemi nasıl ?

HP Envy dv6 7200-et
DDR3 16 GB Ram
İntel Core İ7 3630QM 2.4 GHz Turbo Boost 3.40 GHz
Microsoft Windows 10 Home
NVIDIA GeForce GT630M 2 GB 128 bit

Herkse teşekkürler.
 
@atakan7474 siz yanlış bilgi vermeyin asıl. Kasanın tamamını açmaya gerek yok, sadece belirli bölümün açılması ile temizlik yapılabilir. Lenovo, Asus gibi büyük şirketlerin çoğu Notebooklarında temizleme işlemi garanti dışı bırakmaz. Eğer sisteme temizleme yapmaz isek o zaman bilgisayar garantiye ihtiyaç duyar ve servise doğru yol alır. İyi sosyaller.
 
Yeni bil bilgisayar alıyorum anneme bir Notebook. Ekran kartı 840M. Benimki 630M. Onu alır, anneme ekran kartı çok lazım olmayacağından değiştiririm dedim.
Ekran kartları Anakarta gömülü olduğundan çıkarma imkanın olmayacaktır. Onun yerine yeni alacağın laptopu sen kullan eskisini annene ver.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı